timmon24 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam Nie wiedziałem dokładnie jak sprecyzować nazwę tematu .chodzi mi o to czy istnieje jakaś apilikacja która rozszerzy ekran programu np w mojej sytuacji testy na prawo jazdy gazeta wyborcza uruchomimy i mamy na 1/3 ekranu a chciałbym zmaksymalizować lub by wyświetlany obraz był na większej powierzchni ekranu. Duży monitor a tutaj takie małe okno . Mam też taki problem, z innymi aplikacjami "testami na prawko " że obraz okienko jest małe . Kombinowalem crtl + kombinację ale to działa w przeglądarce . Spotkał się ktos z was z jakimś programem tego typu a może jest jakiś trick kombinacja klawiszy na taką sytuację . system win xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 ALT+ENTER to jest pełny ekran. Ale aplikacja może nie mieć tego trybu w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli program nie ma opcji pełnego ekranu to nie pójdzie przez kombinację klawiszy. W win7, w centrum ułatwień dostępu jest narzędzie lupa, którym można powiększyć cały pulpit. Jak dobrze pamiętam w xp też coś podobnego jest - może to ci trochę pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) google problem w tym, ze niektore aplikacje maja zaszyte pozycje ustawien elementow w oknie na stale - przez co zostaje to co bylo a reszta ekranu jest zapelniona szarym tlem. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...