lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Znacie może jakiś dobry player który jest wstanie odtwarzać SVCD.Za pomoc z góry dziękuje!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Nie poradzi sobie z nim jakis np. WinDVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zainstalowałem PowerDVD i on odtwarza to bez problemu tylkko że tekstu nie wczytuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To ja proponuje zainstalować filtry MPEG-2: www.divx.pl wtedy filmy możesz oglądać w dowolnym programie (np. BestPlayer), co rozwiązuje problem z napisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To ja proponuje zainstalować filtry MPEG-2: www.divx.pl wtedy filmy możesz oglądać w dowolnym programie (np. BestPlayer), co rozwiązuje problem z napisami. Możesz podać dokładniejsze namiary bo mam ten sam film co lukasrz i przy próbie ściągnięcia tych filtrów przełącza mi na niemiecką stronę tylko Jest jeszcze taki problem że zwykle jak mam zainstalowane Power DVD i Power VCR (oba odtwarzają ten film) to Windows Media Player odtwarza MPEG2 a na tym wywala błąd. Próbowałem na 2 programach do zamiany MPEG2 na DIVX które nie wymagają żadnych kodeków i oba twierdzą że ten plik nie jest zgodny ani z MPEG1 ani MPEG2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 sprobujcie allplayera wykrywa i sciaga potrzebny codek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To ja proponuje zainstalować filtry MPEG-2: www.divx.pl wtedy filmy możesz oglądać w dowolnym programie (np. BestPlayer), co rozwiązuje problem z napisami. Możesz podać dokładniejsze namiary bo mam ten sam film co lukasrz i przy próbie ściągnięcia tych filtrów przełącza mi na niemiecką stronę tylko Jest jeszcze taki problem że zwykle jak mam zainstalowane Power DVD i Power VCR (oba odtwarzają ten film) to Windows Media Player odtwarza MPEG2 a na tym wywala błąd. Próbowałem na 2 programach do zamiany MPEG2 na DIVX które nie wymagają żadnych kodeków i oba twierdzą że ten plik nie jest zgodny ani z MPEG1 ani MPEG2 filtry są tutaj: http://www.elecard.com/ftp/pub/mpeg/decode...r/EMpgDec20.zip Co do konwersji na Divx, to może użyj Virtual Dub-a w wersji przystosowanej do Mpeg-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Co do konwersji na Divx, to może użyj Virtual Dub-a w wersji przystosowanej do Mpeg-2.Sorqi jaka wersja Virtual Dub obsłyż Mpeg-2 (Jest wogóle taka???) hmm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Dzieki, na tych filtrach zaczęło działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Co do konwersji na Divx, to może użyj Virtual Dub-a w wersji przystosowanej do Mpeg-2. Sorqi jaka wersja Virtual Dub obsłyż Mpeg-2 (Jest wogóle taka???) hmm??A co w tym takiego dziwnego?? :) VirtualDub-MPEG2 1.5.1 (build 15746) "Zmodyfikowana wersja Virtualdub do któej dodano możliwość bezpośredniego otwierania plików w formacie mpeg, bez potrzeby korzystania z pomocy innych narzędzi. Dodano również wsparcie dla otwierania plików ac3." Link: http://divx.pl/download.php?cmd=click&id=548 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...