Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Windows 8 Karta na płycie, zwykła zintegrowana Realtek standardowy. Przestał działać dźwięk...tak sam z siebie. Nic sobie nie przypominam abym zmieniał. Proszę nie tłumaczyć błahostek typu - kable, volume i inne podstawy. Siedzę nad tym drugi dzień. Przeinstalowywałem sterowniki, babrałem w ustawieniach Menedżera dźwięku na wszystkie strony. Czy zna ktoś problem w windowsie 8 32bit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sprawdź na jakimś linuksie live ale prawdopodobnie po prostu padł ci dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Dźwięk, czyli karta muzyczna - fizycznie ? Można to jednoznacznie jakoś stwierdzić ? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Z błahostek, w menedzerze urządzeń pewnie nie sprawdzałeś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Sprawdzałem...wszystkie urządzenia są zainstalowane poprawnie - zero błędów. Teraz mam natomiast inny problem...win nie chce wystartować. Czarny ekran. Albo coś mi avast miesza albo wirusy robią robotę. Chyba format mnie czeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...