burro Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam BIG problem. Nie da sie zainstalowac sterów do grafiki. Przy próbe instalacje jakichkolwiek Cata wywala blad: Setup was undable to complete instalation. Try to setup your display adapter with standart VGA driver before running setup. Teraz mam wyktta karte "????" a gdzy windows proobooje wykrys r9100 prosi o lokalizajcie, podaje mu igalej nic. Kombinowale 2h i udalos sie prowizorycznie zalazyc Cata3.4 , ale inne dalej sie nie chcve zainstalowac. Próbowalem Driver cleanera i nic - on chyba nie oczyszcza rejestrów :( Oczy jooz mnie bola od 60HZ i ogólnie jestem zalamany :( Nie chce mi sie reinstalki robic bo doprowadzenie wina do tego stanu jaki jest teraz zajmie mi 4h, a mam jooz dosc!! Cały set chyba w tym zebym mial standart VGA i wtedy zaczac intalowac, ale jak to zrobic!!! Kiedy na Gf2 tez mialem podobny problem..... i jakos sie rozwiazalo, ale to byl wtedy winMe a teraz walnisty Xp...... SICK!!! PLS HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Pojawilo sie tak na czystym systemie czy tez aktualizowales stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Podana informacja nie wymaga użycia standardowej karty graficznej, tylko zainstalowanie do posiadanej karty standardowych sterowników z systemu WinXP. Musisz więc przed instalacją catalyst wybrać dla Twojej karty sterownik z WinXP (Microsoft Corporation jako wydawca). Po zainstalowaniu tych sterowników - restart i dopiero instalacja catalyst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Podana informacja nie wymaga użycia standardowej karty graficznej, tylko zainstalowanie do posiadanej karty standardowych sterowników z systemu WinXP. Musisz więc przed instalacją catalyst wybrać dla Twojej karty sterownik z WinXP (Microsoft Corporation jako wydawca). Po zainstalowaniu tych sterowników - restart i dopiero instalacja catalyst. To wlasnie mialem na mysli, ale jak instaluje standardowa karte graficzna VGA to mi wywala jakis blad i dalej jest karta "no name" Jak usunalem wszystkie drivery i zapooscilem windowsa, to odrazu automatycznie wykrywa 9100 i prosi o drivery. Na standartowych nie chce isc..... jooz sam nie wiem co mam zrobic. A stalo sie to jak wyinstalowalem cata3.5 i urochomilem ponownie. SHIT!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Nie instaluj sterowników karta graficzna VGA, tylko cos w stylu Radeon 9000 series (Microsoft Corporation) jak jest. A masz WInXP SP1 czy bez ? Ewentualnie usuń z c:windowssystem32 wszystkie pliki, które zawierają w nazwie słowo "ati", oraz które zawierają w treści "ati" - polecam tu windows commandera i polecenie szukaj: [ati*.*] oraz szukaj [*.*] + znajdź tekst [ati]. Po usunięciu wszelkich takich smieci musi zainstalować się jakiś standardowy kontroler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 co wy :P ja nawet nie instaluje sterow Radeon xxxx series (MS Corp...) daje anuluj, wtedy w menedzerze mam wykrzyknik przy grafie ( :!: ) i wtedy z takiej pozycji odpalam instalatora :) u mnie tak to dziala burro, odinstaluj stery, walnij restarta systemu, niech tam sobie potem pobuczy o stery a ty dasz mu anuluj i wtedy instaluj Catalysty ;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Nie chce mi sie reinstalki robic bo doprowadzenie wina do tego stanu jaki jest teraz zajmie mi 4h, a mam jooz dosc!!na ten problem zrob sobie Ghosta, wtedy 20 minut i juz masz system :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...