Kaeres Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nie wiem co zmieniłem, że na andku w smartfonie wiadomości nie mam ustawionych chronologicznie. Co zmieniłem i jak to odmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Menu > "trybik" w "Aktualności" i zaznaczyć: "najnowsze"?EDIT: Ah, o wiadmości chodzi... Myślałem, że o oś czasu ;( My bad. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nic nie mogłeś zmienić bo nie ma opcji aby ustawiać widok w wiadomościach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Menu > "trybik" w "Aktualności" i zaznaczyć: "najnowsze"? EDIT: Ah, o wiadmości chodzi... Myślałem, że o oś czasu ;( My bad. Dzięki, źle się wyraziłem ale właśnie chodziło o oś czasu. Dzięki za pomoc z tym "trybikiem" to on był brakujących elementem tej zagadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...