Playboy223 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam, mam dylemat przy wyborze myszy obecnie używam a4tech opto 510d, wcześniej używałem A4tech X7 740k(laser) zamówiłem A4tech x7 710 i do tego podkładke A4 Tech A4-X7-200MP całość wyniesie mnie 68 zł i 10 gr, zastanawiam się czy w cenie do 170 zł mogę dokonać lepszego wyboru, im mniej wydam tym lepiej, głównie chodzi o jakość/cena Mam dośc sporą rękę, chwyt fingertip, głównie gram w MOBA od razu mówię że g300 i g400 nie podobają mi się, g300 ma dziwnie umieszczony sensor i jest mała, a g400 wygląda jak szajs pozdrawiam i proszę o jakieś rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 możesz kupić cm storm recon optyczna bardzo dobrze się sprawuje, też mam sporą łapę i gra mi się na niej bardzo wygonie, jak chcesz to mogę ci okazyjnie sprzedać g9x na gwarancji w pełni sprawny, ja jednak do laserów nie mam przekonania bo gram bez podkładek i na optykach smigam po blacie od biurka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...