krzysiowy22 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Siema,chce przejąc kontrole nad pulpitem mojego brata :D kiedyś pamiętam działało mi to ,robiłem to tak jak na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=9z_8R9ZyU9M ....teraz mi to nie działa ,myślę że to przez to że zmieniłem system na windows 7 a on nadal ma widnowsa home ,znacie może jakieś inne sposoby aby przejąc kontrolę nad jego pulpitem? tylko takie sposoby aby on nie widział tego że że ja patrze co on robi na kompie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) To wymaga interakcji na jego komputerze: - teamviewer - ultravnc (czy jakis inny VNC) Podgląd i sterowanie komputerem innej osoby, bez jej wiedzy jest nielegalny. Oficjalnie mozna by Cie pociagnac do odpowiedzialnosci karnej, ale predzej dostaniesz po ryju, a jesli nie, to Twoj sprzet zostanie uszkodzony w jakis 'magiczny' sposob, ew np stracisz dane... Edytowane 10 Czerwca 2013 przez _KaszpiR_ 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiowy22 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 To wymaga interakcji na jego komputerze: - teamviewer - ultravnc (czy jakis inny VNC) Podgląd i sterowanie komputerem innej osoby, bez jej wiedzy jest nielegalny. Oficjalnie mozna by Cie pociagnac do odpowiedzialnosci karnej, ale predzej dostaniesz po ryju, a jesli nie, to Twoj sprzet zostanie uszkodzony w jakis 'magiczny' sposob, ew np stracisz dane... Aha ,mam rozumieć że dostane po ryju i zostanę ścigany za to że będe sobie robił jaja z młodszego brata ?? nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultraelf Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 To wymaga interakcji na jego komputerze:- teamviewer- ultravnc (czy jakis inny VNC) Cześć! To jest dobre oprogramowanie. Używam analogowego LiteManager - remote control. Jest to darmowa wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...