MacOSek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nikt jeszcze tematu nie założył? Jak dla mnie największa niespodzianka targów. Nowe IP, świetna grafika, autorski silnik który śmiało może konkurować z CryEngine czy Frostbite. Polecam gameplay na Gamersyde: http://gamersyde.com/news_e3_the_division_images_and_gameplay-14153_en.html Z początku myślałem, że to CGI Oficjalna strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wyglądało świetnie, do spółki z Destiny.. oj będzie w co grać na nextgenach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wygląda rewelacyjnie, nie wiem czy to mój klimat, ale wrażenie zrobiło duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dla mnie miazga, zarówno klimat jak i grafa. Właśnie czegoś takiego obecnie brakuje: świetnych gier, które po prostu nagle pokazują bez zbędnego i napompowanego hype'u. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Już pomijając samą grafikę, która miażdzy, to sama gierka może być dość ciekawa, fajny klimacik może być. Jedynie problemem może być to, że jeśli gra będzie bardzo nastawiona na grupę, to może być trudno znaleźć 2-3 inne osoby które będą miały czas na grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 To jest to na co czekalem !! Taki tytul jak The Division jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym, ze zaopatrze sie w PS4. Mam znajomych, ktorzy rowniez sie nagrzali :) Gralismy razem w MoH:AA i czekalismy na cos takiego :) ciekawi mnie tylko jak duze beda mogly byc grupy. Graficznie i klimatycznie gra zrobila na mnie oblzymie wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caulfield Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Detale. Urzekające detale (film z gameplay) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dla leniwych Coż, pomijając detale interface i klimat wygląda smacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ir5qGJjf41k Edytowane 8 Grudnia 2013 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zapowiada się ciekawy tytuł. Nie pozostaje nic innego tylko czekać do premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zapowiada się ciekawy tytuł. Nie pozostaje nic innego tylko czekać do premiery... Do premiery ale nie wersji beta jak to ma ostatnio miejsce przy rozdmuchanych tytułach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 ogolnie fajny temat + mozliwosci silnika. uber tytul na nowe konsole. zobaczymy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Czy efekt pary dynamicznie zmieniającej kolor pod wpływem świateł samochodu (1:45-1:50) był zastosowany w jakiejś innej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek18 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Czy efekt pary dynamicznie zmieniającej kolor pod wpływem świateł samochodu (1:45-1:50) był zastosowany w jakiejś innej grze? Na pewno było coś takiego w Stalkerze. A The Division zapowiada się świetnie. I świetnie, że będzie na PC. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Gacek18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Cos takiego bylo juz w crysis2. W misji gdzie wystrzeliwane byly rakiety ktorych dym oswietlany byl dynamicznie. Nie wiem czy w alan wake tez to zastosowali. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zapowiada się wybornie. Czekam niecierpliwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Przyznam ze zapowiada sie ciekawie. Zwlaszcza oswietlenie map. Dynamiczna pogoda i pora dnia. Coz nowe konsole w koncu powinny pchnac grafike do przodu. Ale tak jak Orgiusz wspomnial oby dopracowali ja, bo to co bylo z Ghosts (mozna o babolach technicznych poczytac w recenzji na purepc) czy (dalej jest) z BF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Juz slyszeliscie o umyslnym downgradzie ? http://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/the-division-developer-downgrading-pc-game-2/ Tak czekalem na ten tytuł a zapowiada się historia jak z watch dogs :-\ Edytowane 13 Lipca 2014 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Będzie co recenzować i sadzić szyderę :D Jak ludziska złożą kolejne pre-ordery, żeby sfinansować ten cyrk, to ostatecznie zwątpię w inteligencję homo-sapiens. Kolejny krok to będzie start pre-ordera trzy lata przed planowaną premierą i brak gry albo obowiązkowe DLC odblokowujące kampanię :) Edytowane 13 Lipca 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Niestety trzeba przyznać, ze efekty wizualny robiły piorunujace wrazenie. Zalozenia samej gry również prezentują się ciekawie, ale jednak marzył mi się tytuł o pięknej oprawie przy którym spedze jakiś czas wracając z roboty. Pozostaje czekać do premiery, pierwszych recenzji (Caleb licze na Ciebie ;-) ). Narazie pozostaje dota i nadzieja na 3 część darksiders. Edytowane 13 Lipca 2014 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Ktoś ma jeszcze jakieś złudzenia co do Ubisoft ? http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/9462-Ubisoft-A-Sad-History-of-PC-Failures Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Te cięcia dotyczą PC czy konsol też? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 No chyba nie myślisz, że konsole pociągną taką grafikę? Historia z WD się kłania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 A na pc potną, żeby użytkownikom ps4 nie było przykro. ;/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 No i tyle w temacie. To całe cięcie ma jedno na celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 A podali chociaż konfig na jakim latała prezentacja? Bo zaraz sie okaże ze ciągnął to Titan w SLI i cięcie to jedyne rozsądne rozwiązanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 A na pc potną, żeby użytkownikom ps4 nie było przykro. ;/Ja jestem ciekawy jak długo jeszcze wychodzące nowe tytuły będą specjalnie przycinane na PC do poziomu jakości grafiki z ps4 zanim się devy ogarną. Tapatalk @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Ps4 miał być nextgenem a wiadomo, że jakością grafiki jest daleko w tyle za pc także muszę się uciekać do takich sztuczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja rozumiem dlaczego to tak robią. Tylko pytanie właśnie ile jeszcze czasu to potrwa i ile gier na tym ucierpi. Mam nadzieję, że chociaż GTA V na pc nie będzie specjalnie obcinane względem wersji ps4... Tapatalk @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Ja rozumiem dlaczego to tak robią. Tylko pytanie właśnie ile jeszcze czasu to potrwa i ile gier na tym ucierpi. Do czasu Xbox Two i PlayStation 5 :> Chyba nie sądzisz, że mocy konsolom z wiekiem będzie przybywać? Wprost przeciwnie, więc trzeba nastawić się na podobne sytuacje w wykonaniu Ubi. Opamiętanie nie przyjdzie, dopóki kasa leje się strumieniami :/ Edytowane 14 Lipca 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...