Buziak Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Ale to nie problem w naszym kraju. Prawdziwym problemem są amerykanie i zachód. Ta ludzie zapłacą za "kupe" i jeszcze będą zadowoleni 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Naprawdę nieźle to wygląda. Wiadomo czy będzie multi only, czy single też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przyznam że grafika wyglada ładnie. Oby nie ucierpiała za bardzo jak w WD. Jak dla mnie to przegiecie co robią Developerzy. Ludzie wezma preordery, a potem i tak dostaną wybrakowany towar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Właśnie to mnie najbardziej przeraża - W_D które zakupiłem jako preorder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To tylko "hajp" budowany przez Ubi, nic was nie nauczyły postępki Ubisoft na PC ? http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/9462-Ubisoft-A-Sad-History-of-PC-Failures http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/9516-EA-Ubisoft-A-Cycle-of-Perpetration-and-Apology Można nie lubić postaci jaką JIm odgrywa, ale.. dużo oczywistych rzeczy jest zawartych w powyższych filmikach, bardzo oczywistych, ale "hajp train" się rozpędza, za sprawą ładnej grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 FC3 był wporzo. 2 nie dotykałem bo po recenzjach wolałem zagrać raz jeszcze w HL2. Z innych gier UBI chyba nie korzystałem do tego czasu. From Dust się nie liczy - kupiłem na przecenie. Dlatego nadal obawiam się egzemplarza z tłoczni tego tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caulfield Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Taki sam hype był przy okazji pierwszej prezentacji Watch_Dogs. Jak się skończyło każdy dobrze wie... PS: Przynajmniej trailer trzyma poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pytanie, na ile ten trailer jest podkręcony. Nawet prezentacja rozgrywki nie daje już gwarancji jakości produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Imho nie ma takiej opcji aby coś takiego było na obecnych konsolach, a jak jest to niemożliwe na konsolach to patrz WD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dlaczego? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Co dlaczego? Dlaczego nie zobaczymy takiej grafy? Czy dlaczego konsole nie dadzą rady? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Wow grafa już nie robi takiego wrażenia po tegorocznym E3. Beta na początku 2016. Release date: March 8th, 2016. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Miało nie być downgrade grafiki, ale widać gołem, że ścieli grafikę. Słabe sprzętowo konsole robią swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie zmienia to faktu że sama gra zapowiada się naprawdę ciekawie. Oby tylko tym razem się przyłożyli i po premierze dało się w to grać od razu a nie po patchu 10.1.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Już nie marudźcie, również czekam na tą grę tylko wiecie, ubisoft ehhh oby nie wyszło następne watch dogs bo wtedy to będę bardzo zły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jeśli grafa będzie gorsza niż w AC:U to będzie tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie zmienia to faktu że sama gra zapowiada się naprawdę ciekawie. Oby tylko tym razem się przyłożyli i po premierze dało się w to grać od razu a nie po patchu 10.1.. UBI bez patcha? C'mon 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wiem, że to ograna płyta ale... https://www.youtube.com/watch?v=c2jrVPcIarU 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Dramat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 To mało powiedziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 To mało powiedziane. No ale przynajmniej posiadacze 'nowych' radeonów nie będą płakać nad fpsami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://www.gamersyde.com/hqstream_tom_clancy_s_the_division_e3_commented_walkthrough-34944_en.html Tu video w lepszej jakości. Ale wciąż widać, że UBI pokazuję na trailerach jedno a jak wychodzi gra to drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 No ale przynajmniej posiadacze 'nowych' radeonów nie będą płakać nad fpsami.A od kiedy gry ubishitu pomimo kiepskiej grafy są dobrze zoptymalizowane? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 A od kiedy gry ubishitu pomimo kiepskiej grafy są dobrze zoptymalizowane? Taptaptap Mlais M52 Dążyłem raczej do tego że kotlet sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://wccftech.com/the-division-alpha-leaked-screenshots-look-promisingly-stunning/ Wyciek screenów i opinii o wersji Alpha na konsolach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 No i właśnie, tak wszyscy psioczyli na downgrade a okazuje się ze nie ma co oceniać książki po okładce. Gra się robi i najwyraźniej ma się bardzo dobrze. Skoro na X1 jest tak dobrze to na PS4 powinno być tylko lepiej nie wspminajac o PC. Z opisu wynika ze mechanika jest super, klimat i imersja zasysa więc niech tylko warstwa fabularna będzie na tym samym poziomie i będzie hit jakiego się od początku spodziewałem. Trzeba trzymać kciuki za produkt finalny. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 A to nie ma być przypadkiem jakiś mmorpg ? Nie podoba mi się jedna opcja by zagrać w betę trzeba zamówić preorder ale patrząc na historię wydawniczą gier Ubisoftu cały czas nie wiem co zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 A to nie ma być przypadkiem jakiś mmorpg ? Nie podoba mi się jedna opcja by zagrać w betę trzeba zamówić preorder ale patrząc na historię wydawniczą gier Ubisoftu cały czas nie wiem co zrobić. Kupić jakieś genialne Indie które porwie Cię na kilkanaście godzin i smakuje lepiej niż woda na Saharze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ale mydło. Nie napalam się na gierkę, ale z chęcią pogram jeśli okaże się dobra. Preordera na bank nie wezmę, nie po tym numerze z WD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...