ath Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Przygarnął bym kluczyk do bety. Choć problemy serwerowe R.S. Sige nie napawają optymizmem Edytowane 15 Stycznia 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Tia a wiesz ile zamknięta beta trwa?:D od 29 stycznia do 31 stycznia (dla PC/PS4) albo od 28 stycznia (dla XboxOne). Wstrzymam się chyba do marca a w tym miesiącu przeznaczę pieniążki na nowego Dying Light'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klucz do bety na Allegro jest za dziewięć złotych - ew. można liczyć na jakąś dobrą duszyczkę, że odstąpi dostęp do bety - więc można obadać, czy gra po premierze w ogóle będzie działać - bo chyba beta nie będzie lepiej śmigać niż finalna wersja, co nie? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Teraz pytanie brzmi co wrzucą w grę skoro reklamowali się "zamówisz preorder - masz betę" ktoś zamówi np w lutym i co ? ;) Może jakiś bonus w multi ? Wogóle jak to ma działać? Wiem że jest jakiś dark zone w którym każdy walczy na każdego, a tak po za tym to działa na zasadzie gta online? Jesteś na misji - nie spotkasz nikogo oprócz swojej ekipy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Moge odstapic swoj klucz do bety bo i tak nie zdaze tego pobrac. Mam go z humble bundle, ale jest jeszcze nie aktywny - sprawdzalem. Zrobie powiedzmy mala zagadke, wrzuce klucz bez ostatniego znaku i ktos pierwszy ten lepszy :) Chetni na cos takiego ? EDIT: Nie było chętnych więc kodzik sobie powędrował... Edytowane 17 Stycznia 2016 przez logimen 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Obejrzałem "angry joe" hhmm, początek jak w każdym mmo. Ciekawe na ile wystarczy gra zanim się znudzi. Mapa nie była za duża. Taki Ghost recon online na sterydach. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 zrobisz pre to dostaniesz klucz do bety. niezłych czasów doszekaliśmy. to takie demo bez powrotu. ponoć cięcie grafy nie jest tak drastyczne jak myślano. ale jest ;] imao. rewelacji to ja tu nie przewiduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja też jestem ciekawy czy to warte jest 170 zł, zobaczymy po becie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jak by ludzie nie zamawiali tych cholernych pre-orderów to do bety by zrobili pewnie łatwiejszy dostęp, ale po co jak można przecież je sprzedać XD Zarejestrowałem się do bety, może się uda bez wywalania hajsu w ciemno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Takie małe info. W dniu premiery będzie dostępny tylko jeden dystrykt o łącznej powierzchni 9,2 km/2 a nie cała mapa Nowego Yorku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 A ja przypominam, że gier od Ubisoftu nie kupuje się w preorderach czy w dzień premiery. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Teraz to ja zastanawiam się czy w ogóle kupować ten tytuł, jeżeli te założenia zostaną potwierdzone: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/the-division-wystartuje-tylko-z-jedna-mapa-reszta-bedzie-dostepna-po-zakupie-platnych-dlc Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 ....EDIT: Nie było chętnych więc kodzik sobie powędrował... Byłem chętny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Teraz to ja zastanawiam się czy w ogóle kupować ten tytuł, jeżeli te założenia zostaną potwierdzone: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/the-division-wystartuje-tylko-z-jedna-mapa-reszta-bedzie-dostepna-po-zakupie-platnych-dlc podobna sytuacja jest z nowym hitmanem. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Teraz to ja zastanawiam się czy w ogóle kupować ten tytuł, jeżeli te założenia zostaną potwierdzone: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/the-division-wystartuje-tylko-z-jedna-mapa-reszta-bedzie-dostepna-po-zakupie-platnych-dlc No to całe UBI :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 No to całe UBI :( Po materiale który widziałem na Gametrailers nawet mi żal twórców którzy siedzą pod Ubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kolejny "bonus" - brak możliwości wymiany ekwipunku między graczami! http://www.miastogier.pl/wiadomosc,32601.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Pewnie zaserwują jakiś market w uplay z prowizjami, więc po co mieliby dawać ludziom możliwość wymiany ekwipunku i załatwiania tego prywatnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Od dnia zapowiedzi byłem starsznie nakręcony na ten tytuł, ale im bliżej premiery tym gorzej. Cały ten shitstorm odnośnie obcięcia grafiki mi zwisał, ale to co teraz wychodzi na jaw sprawia, że gra chyba wyleci z listy rzeczy do ogrania. Najpierw to info o mikropłatnościach, a potem o DLC. Do tego dochodzą gameplaye, które IMO, nie porywają. Jakieś to wszystko takie miałkie i nijakie. Najbardziej jednak liczyłem na jakąś konkretną fabułę, ale teraz jestem prawie pewien, że będzie to mocny średniak nijak nie wart zakupu (szczególnie jeśli uwzględnimy dodatkowe DLC). Trzeba poczekać do premiery, ale ja raczej podejde sceptycznie do tematu. Ludzie sie pluli o to jak został Battlefront obciety, ale UBI widze chce wyznaczyc nowe standardy w tej dziedzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mi się najbardziej podoba te nakręcanie się na taki super mega feture jak zamykanie otwartych drzwi samochodów :P Jak zobaczyć obojętnie jaki gameplay, to 95% samochodów ma te drzwi lekko uchylone, żeby było się czym podniecać ;p To jednak, że tych drzwi już otworzyć i wykorzystać jako osłony nie można to jakoś takiego hypu nie zebrało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja mam tak samo jak kolega powyżej, byłem napalony na tą grę - grafika nie interesuje mnie bo wkońcu to gra mmo. Ale jeżeli w survivalowym świecie nie mogę wymienić się przedmiotami między członkami klanu (ugrupowania, elity jak zwał tak zwał), nie mam całej mapy (no dobra np Lineage 2 w którego grałem przez około 6-7 lat - z każdym dlc dostawał nową mapę (ale te dlc były darmowe)). Czy inne durne pomysły, które mogą niedługo wypłynąć (pewnie zrobią że jeżeli chcesz by Twoja postać miała np brodę kup DLC!) to ja również poczekam. Hit czy Kit? (80% na KIT! szczególnie że cena na muve.pl [dla przykładu] już spadła o 10 zł a jeszcze premiera nie miała miejsce). Dodatkowo 2 dni BETY to jest żałosne - chociaż wcale im się nie dziwie, ludzie nie poznają całej mechaniki przez te 2 dni (w 7 już by mogli). Najgorzej że ubishit wydaje w tym roku również nowe ghost recon (co również ciekawie się zapowiada ale ....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Mnie jeszcze dobija jedna rzecz. Niby drobiazg i pewnie można to wyłączyć w opcjach (gorzej jeśli nie), ale nic tak dla mnie nie niszczy klimatu i imersji jak te cholerne liczby wyskakujace z przeciwników przy strzelaniu. Poza tym niby widzimy wykorzystanie dosyć nowoczesnych gadżetów, ale nie wygląda to na sci-fi. Czemu więc cały HUD przypomina bardziej Mass Effect czy Dead Space, a nie "przyziemnego" shootera? Edytowane 20 Stycznia 2016 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mthw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/embed/uv5OXQayi2o Edytowane 20 Stycznia 2016 przez mthw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) no kupa będzie i tyle. niech dołożą to do jakiejś gazety. wystarczyłoiby The Last of Us z otwartym światem. ale nie. musi być wersja z UBIkacji. dodając do tego debili w multi i można podziękować;] Edytowane 21 Stycznia 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 NVidia właśnie zaczeła rozdawać kody , przed chwilą otrzymałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zamiast Division zamówiłem naruto :D cóż oczekuje rzetelnej relacji z bety ;) Ewentualnie mogę pochłonąć darmowy kluczyk (na pw) jeżeli ktoś by chciał odstąpić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zarejestrowałeś/zarejestrowałaś swój adres email w aplikacji GeForce Experience? Jeśli tak, to sprawdź swoją skrzynkę, bo zapewne czeka tam na Ciebie kod do wersji beta gry Tom Clancy's The Division. Miłej zabawy! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja coś czuję, że moje beta testy odbędą się na Twitchu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...