Kilokush Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 gampleay z PC http://www.dailymotion.com/video/x3o13rh_aaaaaaa_videogames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Można już pobierać betę, nieco ponad 26 GB ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) jako to "kapie" ? bo jestem w robocie Edytowane 26 Stycznia 2016 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 Szło pełną mocą łącza, jakoś nieco ponad godzinka i było po sprawie ;-) Teraz trzeba czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Szło pełną mocą łącza, jakoś nieco ponad godzinka i było po sprawie ;-) Teraz trzeba czekać :D No to mnie dziś czeka zasysanie Leci pełnym łączem :) Edytowane 26 Stycznia 2016 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Jak by ktoś miał jakiś zbędny klucz do bety to chętnie przygarnę :) EDIT: udało mi się wyhaczyć kod na Twitterze :D także tego... Jak mi się uda zdobyć jeszcze jakiś (bo atakowałem ich z 2 profili) to się podzielę ;) Edytowane 27 Stycznia 2016 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 to ja chętnie przyjmę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Na razie cisza, ale warto obadać co się dzieje na Twitterze. Ja kod dostałem za głupkowatego mema zrobionego na szybko w generatorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Na allegro za kilka złotych jak ktoś ma duże ciśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 O której dla PC startują testy, wie Ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Taptaptap Mlais M52 Te kody działają ? Your code is not valid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dzialaja, zarejestrowalem swoj z godzine temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Mi ku** konto w tym je banym Uplay nie działa. Klucz mam ale zalogować się nie mogę. Moje IP is banned? W T F. J E BA C UBI! Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Klucz nie wypisujesz w uplay tylko na stronie bety gamoniu. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Klucz nie wypisujesz w uplay tylko na stronie bety gamoniu. Taptaptap Mlais M52 Do UPlay Launchera nie mogę się zalogować gamoniu więc jak mam pobrać betę? Mam bana na ip nie wiem za co bo jedyna gra od Ubi w jaką grałem do Beta tej ich hu jowej samochodówki The Crew. EDIT: dobra już działa i pobieram bete Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 ma ktoś może niepotrzebny kluczyk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Szybkie info. Gra na sprzęcie z podpisu. GTX 970 podkręcony na prawie 1.5 GHz na rdzeniu. Nie ma mowy o stałych 60 klatkach i płynnej grze na max ustawieniach. Gra wygląda gorzej od GTA V i chodzi znacznie gorzej od GTA. Brawo Ubi :lol: Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 A więc jednak kupa ? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 A więc jednak kupa ? Według mnie jest słabo. Kto oglądał pierwsze trailery będzie zawiedziony. Tak na szybko. Nie czuć klimatu. Strzelanie przypomina walenie z pistoletu na kulki pociski tak wolno lecą. Interface jest wkurzający. Screeny z ustawień max. http://imgur.com/a/xWXnw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Według mnie jest słabo. Kto oglądał pierwsze trailery będzie zawiedziony. Tak na szybko. Nie czuć klimatu. Strzelanie przypomina walenie z pistoletu na kulki pociski tak wolno lecą. Interface jest wkurzający. Screeny z ustawień max. http://imgur.com/a/xWXnw czyli już można odpalać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 czyli już można odpalać ? Beta startowała dziś od 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dokładnie na moim sprzęcie jest 30-55 fps na wszystkich suwaczkach w prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie jest tragicznie, ale też nie jest super, jak zapowiadali ;-)Na tę chwilę na pewno poczekam z zakupem, szczególnie, że ujawnili zawartość SP i nie ma słowa o brakujących dzielniach, więc albo będą w darmowych aktualizacjach, albo w ogóle ich nie będzie :D Tak czy owak nie wiadomo kiedy będą, może za parę miesięcy, może za rok i trochę szkoda wydawać hajs na wybrakowany towar, bo wiadomo, że po pewnym czasie gra zacznie przypominać tę z pokazów (albo UBI albo moderzy) ale obcięty content to już inna bajka ;-)Wieczorkiem obadam więcej, Season Pass zawiera:- Underground: podziemia NY;- Survival: tryb przetrwania w wyjątkowo nieprzyjaznym środowisku;- Last Stand: tylko tytuł podali, nie wiadomo o co kaman ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Według mnie jest słabo. Kto oglądał pierwsze trailery będzie zawiedziony. Tak na szybko. Nie czuć klimatu. Strzelanie przypomina walenie z pistoletu na kulki pociski tak wolno lecą. Interface jest wkurzający. Screeny z ustawień max. http://imgur.com/a/xWXnw Ale mydlo !! Ja pierdziele, oni sie nic nie nauczyli po aferze z WD. Dalej mysla, ze bezkarnie beda sprzedawac tego bubla z ucieta zawartoscia. Nie zobacza moich zlotowek. O nie. Wole kupic Tomb Raidera, choc bym mial zagrac w niego 5minut. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ten wkurzający interfejs i wyskakujące XP po strzelaniu da się wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Aż tak im poszło źle w tym wszystkim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak coś jestem od 17 dziś, dodawać mnie na u"cant"paly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dałem sie nabrać na darmowe beta testy. Działa to tak "znakomicie" jak nowy TR. Wizualnie dużo odstaje od zapowiedzi. Tych pierwszych, co napędzały hype. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Screeny jakie wrzucałem nie są na max ustawieniach. Jednak pociągnięcie wszystkiego na max nie wiele zmienia. Gra nawet wciąga ale mogło być dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...