Lukione Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Ciągle, w przypadku ubisoftu nawet po dwóch patchach od premiery nie było to tak oczywiste :p Co do cheatów to podobno na testy nie były odpalone zabezpieczenia i można było działać na lewo do woli :D Żeby się nie skończyło jak w GTA 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 To jest gra na co najwyżej pół sezonu. Single do niczego, a multi zniszą haxy i wszędobylskie mikropłatności. Pod koniec roku zapowiedzą kolejną cześć a tę oleją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 No jak się okaże, że gra się dobrze sprzedała to wcale bym się nie zdziwił jak by zrobili kolejne części i zamiast NY przeszli do innych miast w USA lub w Europie. To by nawet było fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 No jak się okaże, że gra się dobrze sprzedała to wcale bym się nie zdziwił jak by zrobili kolejne części i zamiast NY przeszli do innych miast w USA lub w Europie. To by nawet było fajne :) Fajne to by było gdyby okazało się, że Virus po jakimś czasie zacznie zamieniać ludzi w zombie. I na ulice wyjdą setki zombiaków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Fajne to by było gdyby okazało się, że Virus po jakimś czasie zacznie zamieniać ludzi w zombie. I na ulice wyjdą setki zombiaków :D :D Też już się zastanawiałem jak by to było w tej grze z zombiakami :) ale wątpię żeby na coś takiego poszli ze względu na sygnowanie gry nazwiskiem Toma Clancy przez co wykluczają się z różnych dziwactw. No chyba, że zrobią jakiś event tego typu na halloween czy coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Gra ma potencjał, tylko chyba UBI nie wie jak się robi porządne demo i wycieli z 70% tego co by graczy zachęciło. Jeśli zapanują na citerami i będą wspierać gre jak twórcy WARFRAME będzie bardzo dobrze, ....hehehhale to UBI, ja na nic nie liczę. Kilokush wysłałem zaproszenie na upaly, ale chyba już nie pogramy. Edytowane 1 Lutego 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Beta-Demo kończy się jutro, w południe jakoś, ale ma być podobno druga, tym razem otwarta - 16 luty do 21 luty (dla PC / PS4 zacznie się dzień później):http://www.vg247.com/2016/02/01/the-division-open-beta-dates/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Chociaż tyle, oby coś dodali, bo nawet skrzynie w dark zone są zbugowane. Dziś jestem o 23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Chociaż tyle, oby coś dodali, bo nawet skrzynie w dark zone są zbugowane. Dziś jestem o 23. StoProGratisPL Taki mam nick na Uplayu. Wysłałem Ci zaproszenie. Ja właśnie gram, nie wiem do której ale do 23 spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Gra ma potencjał, tylko chyba UBI nie wie jak się robi porządne demo i wycieli z 70% tego co by graczy zachęciło. Jeśli zapanują na citerami i będą wspierać gre jak twórcy WARFRAME będzie bardzo dobrze, ....hehehhale to UBI, ja na nic nie liczę. Kilokush wysłałem zaproszenie na upaly, ale chyba już nie pogramy. Tylko Warframe jest teoretycznie darmowe a The Division z season pass (bez tego nie ma zbytnio sensu kupować jeśli ktoś chce dłużej pograć) to pewnie koszt ok 300 zł na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 to czekamy na open beta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Mi jakoś nie pasuje ten cały system osłon (myślałem że to tylko opcja ale z tego co widziałem po filmikach to reklamują to jako atut w grze [sic!]). Nie wiem czy zakupię, napewno preordera nie wezmę. Zobaczymy jak Ubi będzie wspierało tą grę (czy mapa będzie rozwijana) bo jeżeli odkręcą się na pięcie to nie widzę sensu bawić się tym (poza tym wychodzi nowe naruto(z season passem) + dying light na dniach, w kolejce czeka dragon's dogma a i ostatnio znowu zacząłem grać w GTAO (nie można zapomnieć o epickim pomyślę SEASON PASS DO fallout 4). A i jeszcze nowy ghost recon advanced soldier online (nie pamiętam dokładnie tytułu tego tworu ale masz być komandosem i twoje pole bitwy to cały świat - dodatkowo online) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Dwa pytania. Porówna to ktoś do Destiny? A druga sprawa to czy osoby nastawione tylko lub prawie tylko na singla mają w ogóle na co liczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Ciężko porównać do Destiny (mam na XBONE i cały czas pogrywam) tak okrojoną wersję. "Teoretycznie" jest podobnie, praktycznie to co pokazali to tak 20% tego co mamy w Destiny, w Division dark zone na obecną chwile to było bieganie po pustym rejonie czasem spotykając moby w liczbie max 6 zbirów, kompletny brak losowych zdarzeń i elementów fabularnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Gra - poza Dark Zone - pozwala na samodzielne ogarnięcie gry, niemniej najtrudniejsze zadania lepiej będzie ogarniać drużynowo ;-) To co było w becie nie wymagało towarzystwa, wątpię jednak, żeby finalny produkt tak się prezentował :DCiekaw jestem czy Open Beta z 17 lutego nadal będzie oferować tę samą mapę, tak samo pustkami świecącą :D Oby nie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Jeżeli w Open Beta dadzą to samo to strzelą sobie w nogę. Pytanko gdzieś można zassać klienta do OB? Trzeba się znowu rejestrować czy wystarczą stare pasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Matko Boska czekaj na oficjalny komunikat. Co do ostatniego twojego pytania....może przemyśl sens tych dwóch słów: O P E N Beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 @radiergummi Pro! Jako że siedzę w mmo od 10 lat może wyjaśnię koledze że do OPEN BETY trzeba się zarejestrować by zagrać inaczej jak stworzysz swoją postać bez posiadania konta? To nie single player. A że byłem parę razy świadkiem że trzeba było tworzyć konta od nowa by zagrać dlatego też skierowałem to pytanie do osób, które np śledzą wątki na forum TD, a nie by przeczytać takie durne odpowiedzi od trolli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Konto na uplay chyba masz? Nic więcej nie potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Developer The Division przyznaje, że gra została "przycięta" pod względem grafiki by zbytnio nie odbiegać od wersji konsolowej. http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/21160-the-division-pc.html Jak się okazuje, użytkownicy pecetów nie otrzymają znacznie ładniejszej grafiki w porównaniu do edycji konsolowych. Przedstawiciel Ubisoftu informuje, że pecetowa wersja nie jest portem i od początku powstawała z myślą o blaszakach. Mimo wszystko deweloperzy zdecydowali się na „przycięcie” grafiki, by ta nie odstawała zbytnio od konsol. - Nie byłoby to fair w stosunku do graczy konsolowych - argumentuje pracownik Ubisoftu. No to ładnie :/ Edytowane 8 Lutego 2016 przez TheDarkKnight 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Dziwne te żale bo przecież nawet beta wyglądała znacznie lepiej na PC od konsol. To co jeszcze coś teraz mieli by zmieniać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Tu bardziej chodzi o to, że gdyby nie konsole to może Division prezentowałaby się tak jak na pierwszym trailerze. Gra w tej chwili nie wygląda źle, tylko mogłoby być lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Ploty mówią że na konsolach mają być opcje ustwien graficznych :-D Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Dodatkowo Ubisoft zapewnia o end gamie (lvl 30) i atrakcjach wypuszczanych w "sprzedawanych dlc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Ten lvl 30 to mnie trochę martwi. W becie było max 8 a i tak szybko to szło przy bardzo skąpych możliwościach gry. Fakt w becie zaczynało się od 4 lvl ale i tak wydaje mi się to trochę mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ploty mówią że na konsolach mają być opcje ustwien graficznych :-D Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Beta na konsolach miała już opcje graficzne: można było włączyć lub wyłączyć aberrację chromatyczną i ustawić ostrość obrazu. https://www.youtube.com/watch?v=kyY4C2Bx28s Edytowane 9 Lutego 2016 przez TheDarkKnight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Leżę i kwiczę. Ubisoft sięgnął tam gdzie żaden dev nie miał odwagi - arogancko pie... o dno. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 :D Jeszcze nas zadziwią i to wiele, wiele razy ;-)Miałem sobie kupić edycję z Season Pass (Gold Edition bodajże) na Nuuvem, bo za 180 zeta tam jest (a być może w promce przed premierą będzie za 150 zł; - raz już była taka cena) ale teraz już raczej na pewno dam sobie spokój ;-) Za chwilę okaże się, że wersja na "kąsole" będzie mieć więcej contentu na mapie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 OB od 18-19 lutego, podobno w CB było tylko 22% mapy startowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...