Makduf Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja sobie dałem spokój, ta gra solo nie ma sensu poczekam aż to jakoś się rozwiążę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja nie mam ekipy i muszę się ratować randomami. Faktycznie nie ma lekko. Tworzenie ekipy samemu ma mały sens bo i tak każdy robi co chce. Najlepiej gdy uda się dopiac do jakiegoś zorganizowanego teamu. Dla mnie najlepsza zabawa to polowanie na twinki w dz. Sporo kasy z tego też jest. Edyta: grywa ktos w okolicach 18 tej i dalej? Edyta2: uzbieralem 201 GS. Teraz faktycznie nie łatwo dorwać już coś lepszego. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Wygląda na to, że pierwsze dlc wchodzące w skład SP już półtora miesiąca - wpierw te kilka osób z XOne :D dostanie to 28 czerwca, a PeCetowcy miesiąc później ;-)Tymczasem jestem po zakończeniu "singla" i teraz już cioram w Dark Zone i muszę przyznać, że gra się miodnie, szczególnie, jak się podłapie jakąś drużynę i naparza się z 32 levelowymi przeciwnikami, do tego dochodzą czerwonoczaszkowcy, z niemożebnym levelem :D można do nich ładować i ładować i potem już tylko umierać w boleściach :DWie ktoś, jak jest najwyższa ranga w DZ? Bo na razie mam dopiero 32, a u sklepikarza już widziałem sprzęt na 90 rangę :D Ile trzeba grać, żeby ją osiągnąć? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 u sklepikarza już widziałem sprzęt na 90 rangę :D Ile trzeba grać, żeby ją osiągnąć? ;-) Jakiś tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 The Division gets DirectX 12 support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahi Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Wczoraj udało mi się skończyć fabułe. Może ktoś podpowiedzieć co teraz świeży 30lvl ma robić?:) DZ czy może te misje za phoenix credits? Sprzęt mam słaby, jakieś fiolety/niebieskie i to nie wszystko na 30lv. Pozdrawiam :) PS. gram w granicach 21:00 - 00:00/01:00 - jakby ktoś był chętny na wspólne strzelanie to można pisać na PW:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNeSik Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Hej No coz - zalezy czy masz dodatek Underground czy nie Generalnie dzienne misje, dzienne/tygodniowe zlecenia Bardzo szybko dorobisz sie lepszych przedmiotow. Poziom trudnosci swiata ustaw na 2-3. Tak zebys dawal rade ale zeby nie bylo latwo - wtedy czesciej i lepszej klasy dostajesz itemy Ogolnie wyslalem Ci PW, mozna pobiegac razem, troche Cie podciagnac w ekwipunku itd. :) DZ narazie sobie daruj. Ogolnie teraz wszedzie sie zdobywa dobre EQ a przez DZ i nie daj Boze - cziterow - mozesz sie zrazic do gry :) Edytowane 17 Listopada 2016 przez eNeSik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Co prawda daaawno nie grałem, ale jak grałem to właśnie w DZ najszybciej można było coś fajnego dropnąć. Gdyby coś to SlapUinFace na Uplay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Ten DX12 to już jest oficjalnie w 1.5 czy dopiero będzie ? Bo nie mam tego w opcjach :| Swoją drogą zakupiłem Gold Edition za 36€ w zeszłym tygodniu :) NIe dał bym za to tyle co normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Od przyszłego tygodnia: http://steamcommunity.com/games/365590/announcements/detail/511553355750161129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 http://radeon.com/en-us/the-division-dx12-patch/ U mnie niestety jest regres, ale to w sumie standard przy GCN 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...