Jump to content
MacOSek

Tom Clancy's The Division

Recommended Posts

To tylko "hajp" budowany przez Ubi, nic was nie nauczyły postępki Ubisoft na PC ?

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/9462-Ubisoft-A-Sad-History-of-PC-Failures

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/9516-EA-Ubisoft-A-Cycle-of-Perpetration-and-Apology

Można nie lubić postaci jaką JIm odgrywa, ale.. dużo oczywistych rzeczy jest zawartych w powyższych filmikach, bardzo oczywistych, ale "hajp train" się rozpędza, za sprawą ładnej grafiki.

FC3 był wporzo. 2 nie dotykałem bo po recenzjach wolałem zagrać raz jeszcze w HL2. Z innych gier UBI chyba nie korzystałem do tego czasu. From Dust się nie liczy - kupiłem na przecenie.

Dlatego nadal obawiam się egzemplarza z tłoczni tego tytułu.

No i właśnie, tak wszyscy psioczyli na downgrade a okazuje się ze nie ma co oceniać książki po okładce. Gra się robi i najwyraźniej ma się bardzo dobrze. Skoro na X1 jest tak dobrze to na PS4 powinno być tylko lepiej nie wspminajac o PC. Z opisu wynika ze mechanika jest super, klimat i imersja zasysa więc niech tylko warstwa fabularna będzie na tym samym poziomie i będzie hit jakiego się od początku spodziewałem. Trzeba trzymać kciuki za produkt finalny.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

A to nie ma być przypadkiem jakiś mmorpg ? Nie podoba mi się jedna opcja by zagrać w betę trzeba zamówić preorder ale patrząc na historię wydawniczą gier Ubisoftu cały czas nie wiem co zrobić. 

Kupić jakieś genialne Indie które porwie Cię na kilkanaście godzin i smakuje lepiej niż woda na Saharze.