marekgaw197 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam, ostatnio moja mysz x7 zmarła śmiercią naturalną (przestała łączyć) i jestem zmuszony zakupić nową mysz - i tu pojawia się mój dylemat - co kupić? Posiadałem myszkę a4 tech x7 747 i byłem z niej bardzo zadowolony. Kształt pasował mi idealnie, dlatego szukam czegoś podobnego. Odrazu chciałem dodać, że nie chcę znowu kupować tej samej myszki - po 2 latach czas na zmianę :D Z tego co szukałem po różnych forach i sklepach internetowych najbardziej zainteresowały mnie myszki : gigabyte m6900 gigabyte m7 thor Czy ktoś miał jakąś styczność z owymi myszkami? Jakie ewentualnie inne modele polecacie i dlaczego? Nie mam jakiś wybujałych potrzeb - jedyne co chciałem zastrzec to fakt, że potrzebuje myszki z minimum 2500 dpi ponieważ takiego właśnie używałem. Proszę o szybkie odpowiedzi, poneiważ muszę używać jakiegoś tandentego gryzonia z szuflady za 9zł! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Nie miałem styczności z myszkami od Gigabyte (sam miałem zamiar kupic, ale postawiłem na Logitech'a), Aczkolwiek z tych dwóch myslał bym nad "Gigabyte M6900" z racji bardziej "klasycznych" kształtów. Najlepszą propozycja do 100zł chyba będzie A4Tech x748k aczkolwiek nie chcesz jej znowu... Tu masz myszkę z DPI 2500 (nie więcej) - Logitech G300 (niestety G400/G500 są droższe). Ciekawą myszką wydaje się ta revoltec Fightmouse aczkolwiek kosztuje 140zł. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez XarduneK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Logitech g400 płaciłem niedużo powyżej 100zł a mysz rewelacja tylko jest to spora mysz ale to zależy kto jakie woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgaw197 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 niestety zaden z logitechow procz g9x nie lezy mi dobrze w dloni wiec obydwa musze skreślić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) niestety zaden z logitechow procz g9x nie lezy mi dobrze w dloni wiec obydwa musze skreślić Jednak jak już by było X748K to szukaj starszej wersji, nie Vtrack (ma słaby sensor a głownie chyba z tego słynie ta myszka, że ma dobry sensor ). Jeszcze możesz poczytać o Gigabyte M6900 , sam o niej się nie wypowiem bo nie wiem nic na jej temat tyle co z komentarzy na morele. A i X748K jest lepsza (porządny sensor) od tej X747 (słaby sensor) Edytowane 12 Czerwca 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgaw197 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Po tych 2 latach z x7 chciałem jednak dac szansę innym myszkom. I preferowalbym cos innego - jakis piwiew świeżości bylby miły; ) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KungFuPanda Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Do 100zl to tylko to co tobie do dloni pasuje tak naprawde. Przeszedlbym sie po sklepach i posprawdzal. Ja uzywam Logitech G500, ale to bedzie powyzej stowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgaw197 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Z tym moze byc maly problem, bo mysz musze zamówić dzis albo maksymalnie jutro, a caly tydzien mam zawalony na uczelni dlatego pytam forumowiczów o ich propozycje Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Cóż w ten cenie nic lepszego raczej od X748k nie znajdziesz dlatego nie zdziw się jak nikt nic nie zaproponuje, przecież badziewia nikt rozsądny Ci nie poleci, a G300 nie chcesz. Dołóż 50zł i wybór będzie dużo większy a tak to niestety Edytowane 12 Czerwca 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgaw197 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) A co z myszkami wymienionymi przeze mnie na początku? Nikt nie mial z nimi bliższego kontaktu ? I co sądzicie o serii bloody a4 tech ?Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 12 Czerwca 2013 przez marekgaw197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 I co sądzicie o serii bloody a4 tech ? Jeśli się nie mylę siedzi tam V-Track... więc może poszukaj czegoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...