[Shinigami] Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam Na forum motosyklistów dostałem PW z prośbą o rozesłanie poniższego linka http://polakpotrafi.pl/projekt/motocyklem-do-azji-centralnej To co autor chciał przekazać jest tam zawarte. Pozdrawiam i dziękuję w imieniu turysty :) 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m4r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja ciach!lę. Nie no, bez przesady. Niech się weźmie za robotę i odłoży, ile trzeba. Mnie nie stać na wyjazd do Maczu Pikaczu, ale mam na tyle skromności, że nie ogłaszam się wszem i wobec, że potrzebuję sponsora na wycieczkę życia. Wyjazd, wycieczka, urlop, czy cokolwiek, do tej pory był NAGRODĄ za ciężką pracę. Tutaj nie widzę ciężkiej pracy, tylko nowoczesną formę żebrania- za pomocą komputera i crowd fundingu. Co się, do ciężkiej cholery stało z tym światem? Facet w sile wieku, nieudolny jak dziecko z przedszkola. Nie myślałem, że czegoś takiego dożyję. Możesz, niniejszym, koledze podesłać link do mojego postu, niech przeczyta, przemyśli, a potem przemyśli jeszcze raz. Może zmądrzeje i zabierze się za robotę, żeby za kilka lat mieć kasę odłożoną i być dumnym z tego, że wyprawę zawdzięcza tylko i wyłącznie sobie. 14 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 m4r dostałeś ode mnie plusa bo także mnie wkurza ta nowoczesna forma żebrania. Ale z drugiej strony pamiętaj że koleś nie robi niczego innego jak tylko SZUKA SPONSORA. Przeleciałem link pobieżnie, sądzę że jakiś sponsor mógłby się tym zainteresować etc, mimo że koleś oferuje w zamian tylko parę fotek z "wakacji", to sponsor teoretycznie mógłby coś osiągnąć. Z dalszej analizy linka, wynika że koleś troszkę pojeździł. SIC mało tego zwiedził więcej krajów niż ja ciężko pracując, zarabiając 1,5 średniej krajowej. Dlatego stwierdzenie że nie pracuje itd jest sporym nadużyciem. Odnośnie samej formy masz rację, o tyle tego kolesia tak ostro bym nie oceniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pisałem gdzieś, że nie pracuje? Hmm... 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 W swej nieskończonej mądrości zostawiłem temat samopas. Dla zainteresowanych quick pick na FM ( drogi Adminie - link czysto informacyjny dla wspomagających wyżej wspomnianego, nic więcej ) http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/162997-forumowa-wyprawa-na-wschod/ Z tego co doczytałem w temacie forumowej ściepy, od samych forumowiczów miał 1758zł z groszami. Wybaczcie formę zbierania pieniędzy. Kolega ma mocno alternatywny światopogląd a nick "Yeuop" jest poparty działaniami. Jednak pasję ma i podróżuje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...