prz3mek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam, chciałbym wymienić Corsair HX620 na coś cichszego, nie mam z nim żadnych problemów, jedyny powód to chęć zamontowania czegoś co będzie ciszej pracować. Wszystkie części komputera wymienione w sygnaturze. Planuję dokupić jeszcze jeden dysk WD Black 1TB - może potrzebna informacja przy wyborze nowego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 A może po prostu wymień wentylator na nowy, cichy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Tylko w sumie jest jeszcze na gwarancji i dlategi chciałem go sprzedać i dołożyć do nowego zasilacza. Nie wiem w sumie czy dużo bym za niego dostał. Jeżeli wymiana wentylatora to na jaki? Edytowane 12 Czerwca 2013 przez prz3mek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 To już więcej sensu ma wymiana karty graficznej na coś cichszego (i przy okazji mocniejszego). Nie wierzę, że ten corsair zagłusza MSI 7850 1GB pod obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatever Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Też mam ten zasilacz w sumie już kilka dobrych lat, na pająku na stole pół metra ode mnie mi nie przeszkadzał, OCZ z którymi miałem okazję obcować od nowości brzmiały przy nim jak odrzutowce, w define r2 w ogóle go nie słyszę. Może w stresie wydaje jakieś dźwięki, ale nie przebijają się one przez grafikę. Upewnij się czy to aby na pewno zasilacz słyszysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Grafiki którą kupiłem 2 miesiące temu na pewno nie będę zmieniał, nie przesadzajmy ;] No ok, w takim razie dobrze sie jeszcze przysłucham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...