Chudzinka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 czesc! Mam takie moze glupie pytanie mianowicie barracudy podobno sa nieslyszalne moja tez taka byla ale do czasu teraz ja slychac jak cholera :!: Powiedzcie mi czy to znaczy ze sie psuje :?: Dzieki z gory za pomoc chlopaki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ila masz ją czasu?? Jeżeli zaczyna Ci chałasować to może być oznaka że zaczyna powoli się walić, tak samo było u mojego kumpla, po jakimś tygodniu mu padła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no ja mam 2 baracudy V i jak narazie działaja przedtem mialem 40Gb baracude IV ponad rok byla czesto przenoszona do wielu kompow i działa (moim zdaniem na złą partie trafiłeś jak kupowałeś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam ja od lutego :) Ale jak oddam ja to mi wymienia :?: bo juz mnie denrwuje ten dzwiek :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam ja od lutego :) Ale jak oddam ja to mi wymienia :?: bo juz mnie denrwuje ten dzwiek :evil:Powinni wymienić - dysk nie ma właściwości (określony poziom dB), o których sprzedający (producent) zapewniał kupującego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam ja od lutego :) Ale jak oddam ja to mi wymienia :?: bo juz mnie denrwuje ten dzwiek :evil:jezeli faktycznie rzezi :D to powinni wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam ja od lutego :) Ale jak oddam ja to mi wymienia :?: bo juz mnie denrwuje ten dzwiek :evil: a moze masz ja całą zawalona dlatego ma ciezkie i glosne myslenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Czy ten dźwięk wystepuje w czasie intensywnego "myślenia" czy może cały czas tak hałasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 A masz obudowę od kompa otwartą? Bo u mnie jest ją wtedy trochę słychać ale jak mam zmknętą to nic nie słyszę. Nie wiem czy to prawidłowo, ale najważniejsze że na razie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Wtedy jak mysli to ja strasznie slychac. Zajete mam 43 GB na 60GB. Obudowe mam zamknieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jednak radze odwiedzic serwis i jasno postawic sprawe - powinni wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jednak radze odwiedzic serwis i jasno postawic sprawe - powinni wymienic.Dzieki wszystkim za rade tak zrobie. Mam jeszcze jedna moze lamerskie pytanie. Wymieniajac dysk w serwisie moge wymienic na inny np. z doplata :?: jeszcze raz dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Tak sie sklada ze mi moj dysk Maxtor tezj jest glosny a mam go dopiero od miesiaca zauwazylem ze duzy wplyw na glosnosc pracy dysku ma zajmowana ilosc zajetego miejsca aha tak przy okazji mam male pytanie: tydzien temu formatowalem dysk, nic w tym dziwnego nie bylo by gdyby nie ineternet a mianowicie przed podlaczeniem sobie netu dysk mi sie tak nie mulil a teraz po podlaczeniu zaczal mi halasowac i mulic sie jak zolw co moze byc tego przyczyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ludzie chciałbym mieć takie problemy jak moja U5 się bierze do roboty to wibracj na klawiarurzeczuje. A jak puszczxe defraga to totral masakra w pokuju obok słyszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Wszystko zależy od serwisu - ostatnio miałem np taki kłopot z monitorkiem LG 795FT Plus - był do wymiany, a ja chciałem dopłacić i wziac 19'. Niestety - takiej możliwości mi nie dali - wymienili na aktualny porównywalny model, czyli F700P. Ewentualnie zostaje jeszcze możliwość sprzedania nówki dysku np na Allegro i dołożenie paru groszy na nowy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ludzie chciałbym mieć takie problemy jak moja U5 się bierze do roboty to wibracj na klawiarurzeczuje. A jak puszczxe defraga to totral masakra w pokuju obok słyszaćTobie też radzę wycieczkę do serwisu - o ile jeszcze masz na gwarancji. Sam mam U5 i nie mam kłopotów - cichutki nie jest, ale większego hałasu nie robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...