Skocz do zawartości
Chudzinka

Pytanie o dysk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ja od lutego :) Ale jak oddam ja to mi wymienia :?: bo juz mnie denrwuje ten dzwiek :evil:

Powinni wymienić - dysk nie ma właściwości (określony poziom dB), o których sprzedający (producent) zapewniał kupującego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak radze odwiedzic serwis i jasno postawic sprawe - powinni wymienic.

Dzieki wszystkim za rade tak zrobie. Mam jeszcze jedna moze lamerskie pytanie. Wymieniajac dysk w serwisie moge wymienic na inny np. z doplata :?: jeszcze raz dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie sklada ze mi moj dysk Maxtor tezj jest glosny a mam go dopiero od miesiaca

zauwazylem ze duzy wplyw na glosnosc pracy dysku ma zajmowana ilosc zajetego miejsca

aha tak przy okazji mam male pytanie:

tydzien temu formatowalem dysk, nic w tym dziwnego nie bylo by gdyby nie ineternet

a mianowicie przed podlaczeniem sobie netu dysk mi sie tak nie mulil a teraz po podlaczeniu zaczal mi halasowac i mulic sie jak zolw

co moze byc tego przyczyna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od serwisu - ostatnio miałem np taki kłopot z monitorkiem LG 795FT Plus - był do wymiany, a ja chciałem dopłacić i wziac 19'. Niestety - takiej możliwości mi nie dali - wymienili na aktualny porównywalny model, czyli F700P. Ewentualnie zostaje jeszcze możliwość sprzedania nówki dysku np na Allegro i dołożenie paru groszy na nowy. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie chciałbym mieć takie problemy jak moja U5 się bierze do roboty to wibracj na klawiarurzeczuje. A jak puszczxe defraga to totral masakra w pokuju obok słyszać

Tobie też radzę wycieczkę do serwisu - o ile jeszcze masz na gwarancji. Sam mam U5 i nie mam kłopotów - cichutki nie jest, ale większego hałasu nie robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...