TheNinjaGallardo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Mam problem niektóre gry np.Trains simulator 2013,Saint's row the third, działają bardzo wolno (20 FPS) na niskich ustawieniach Edytowane 19 Czerwca 2013 przez TheNinjaGallardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) 1. W jakiej grasz rozdzielczości? 2. Komputer ogólnie rzecz biorąc [gluteus maximus] nie urywa, zwłaszcza karta graficzna, tak więc nie jest to szczególnie dziwne. 3. Były jakieś problemy ze sterownikami kart AMD przy Saints Row 3 (tak przynajmniej wynika z googlowania), acz chyba temu zaradzono w nowszych wersjach tychże. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Karta nie jest już pierwszej młodości , w dodatku seria HD3600 to nie były karty highend , raczej medium szorujące po lowendzie .A jak masz włączone AA to dopiero karta dostaje po 4 literach .Do TS2013 potrzeba lepszej karty - 8800GT co najmniej , nie wiem jak do SR3 . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) co do rozdzielczości to gram na 1650x1050. instalowałem nowe sterowniki do tej karty graficznej i przybyło 4 FPS nawet jak czasem próbuje coś nagrać np. z Minecraft'a to przed nagrywaniem mam 80-120 FPS a w trakcie nagrywania mam 15-30 i mam problem bo jak tak można grać i co 10s ścina do 3 FPS i to samo z Call of Duty Modern Warfare 2. Jak bym chciałbym pograć w jakieś nowsze gry jak np. GTA IV lub Euro Truck Simulator 2 żeby mieć przynajmniej te 60 FPS jaką karte graficzną lub jaki procesor bym mógł kupić za 500-700 zł oczywiście oddzielnie. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez TheNinjaGallardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Żeby pograć w nowe gierki w miarę płynnie to przydał by się jakiś quad np. Q8200.Oraz oczywiście niezbędna będzie także nowa karta graficzna np. HD 7770 lub coś mocniejszego o ile fundusze pozwolą. Może się okazać że twoja płyta główna nie będzie współpracować z wspomnianym powyżej procesorem, więc aby uniknąć jakiś problemów z kompatybilnością najlepiej podaj nam model komputera (w przypadku komputerów firmowych np. HP, Dell, itp.) lub płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 żadnego pakowania kasy w zabytki. Biorąc pod uwage że prawdopodobnie masz hdd na sata i sensowny zasilacz G1610 159GA-H61M-S1 148Crucial 4GB 1333MHz 109Sapphire HD6670 1GB GDDR5 (11192-14-10G) 275691zł. lub ew + hexa 400W 142zl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 mam komputer PC Factory z zestawu PCA.Jeśli wiecie jaki to zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czyli marketowy grat. Nie ma co pakować kasy w ten sprzęt. Określ jaki masz budżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Na nowego kompa niemam kasy! co najwyżej jakieś części bo Narazie nie zarabiam więc budżet na jakąś część to 500-600zł! lub trochę więcej Edytowane 21 Czerwca 2013 przez TheNinjaGallardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tutaj nie ma czego modernizować e7200 płyta jakaś oem okrojona z wszystkiego, zasilacz pewnie na styk do zestawu, karta słabiutka. Zbieraj na nowy zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Będe mógł wymienić płytę, kartę, zasilacz i procek oraz ale koszt nie może wynieść więcej niż 1800 zł. możecie podesłać jakieś dobre i tanie części do tego grata i żeby ze sobą pasowały w płycie głownej. Jak mówiłem mam tylko 1800 zł na całego kompa i więcej nie moge wydać! Edytowane 21 Czerwca 2013 przez TheNinjaGallardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 bardzo ciężko poszukać? zzz 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Czy komputer jak ma zapchany dysk 70GB wolne / 460 GB to może spowolnic sie jego praca??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zapchany dysk nie powoduje takich ścinek . Prędzej jak coś z nim jest albo z samym kontrolerem lub taśmą . Daj screena zakładki Health z HD Tune . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Screen z HD Tune Edytowane 24 Czerwca 2013 przez TheNinjaGallardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNinjaGallardo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mam nowego kompa więc dzięki za rady apropo starego kompa! Nowy Komp:http://www.youtube.com/user/TheNinjaGallardo/about Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...