eryk561 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam od niedawna mam komputer otóż od ok 8 mięsięcy.Wszystko było dobrze wszystkie gry absorbujące dużo pamięci itp chodziło doskonale.Od niedawna komputer podczas gry mi się wyłącząotóż gdy gram w obojętnie jaką grę dzwięk się naraz z obrazem zacina i nic nie można zrobić oprócz zrestartowania.Dodam także że komputer jest oczyszczony z kurzu i po formatowaniulecz problem nadal jest.Windows 7Klasyfikacja 5.9 indeks wydajności systemu windowsProcesor Intel Core TM i7-3770 CPU@ 3.40 GHz Pamięć ram 16 gb Typ systemu 64-bitowy Karta graficzna GeForce GTX 650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jaki zasilacz? Mi to wyglada na marketowy skladak z lipnym zasilaczem, ktory powoduje zwiechy. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wraith Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Albo zasilacz, albo grafika sie przegrzewa.Trzymasz to w dobrze wentylowanej obudowie? Jaka obudowa,i jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...