kurator Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam, szukam klawiatury do grania do 200 zl. Aktualnie mam modecoma mc-5003 i jest po prostu beznadziejna. myślałem nad -Microsoft SideWinder X4 ale może jest coś w tej lub trochę wyższej cenie coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Do czego ta klawiatura ma być? Jaki typ gier? Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Krzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurator Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 przede wszystkim do grania w strzelanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 A więc Zalman ZM-K500. To klawiatura mechaniczna, co jest ewenementem w tej cenie. Jej minusy to brak bloku numerycznego, oraz fakt, że jest dość wysoka (co będzie przeszkadzało podczas pisania). Plusy - wszystko inne. Jeśli preferujesz klasyczne rozwiązania, to w tej cenie jest właśnie wspomniana przez Ciebie SideWinder X4 (którą również polecam), ewentualnie Razer Arctosa (którą mniej polecam, ale jakbyś się na nią decydował, to wybierz Silver Edition). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek5467 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Sidewander x4 bardzo sobry i mozna kupic za 150 mam i bardzo jesrtem z niej zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Polecam przed zakupem Sidewindera sprawdzić czy pasuje wam długa spacja. Dla mnie to była porażka. Poza tym podkładka pod nadgarstki w zasadzie jest bezużyteczna bo za mała. Ja swojego Sidewindera zwróciłem do sklepu po tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...