Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam. Czy jedyna możliwość aby nie wywinąć kieszeni na drugą stronę to wyłączenie anteny ? Chciałbym mieć jakiś kontakt ze światem podczas wakacji. Wifi niedostępne. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie rozumiem pytania. Chcesz kupić sieć egipską czy jak ? Ja w Tmobile mam 3.50zł /1MB z naliczaniem co 1kb w roamingu, co uważam, za bardzo sensowną opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pytanie jest. Jak można być połączony z siecią w Egipcie aby nie skończyć z opłatą jak za pobyt w hotelu ? :) Jest możliwość wykupienia u nich jakieś karty z pakietem ? (na lotnisku) 3.50zł /1MB to jest sensowna opcja z braku laku. Normalnie to rozbój w biały dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kaeres brak mi słów na podejście do tematu. Sprawdzałeś najpierw cennik roamingu swojej sieci? Do tego ciotka google http://www.malypodroznik.pl/swiat/egipt2013/egipt2_GSM.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Operatorzy komórkowi w Egipcie >klik< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Ostatnio korzystałem z prepaida vodafone jako wkładki do modemu i działało to całkiem zacnie. Cenowo już nie pamiętam, ale na stronach t-mobila coś znajdziesz na ten temat - ogólnie do przełknięcia. No i 3G śmigało jak trzeba Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Ponury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 3.50zł /1MB to jest sensowna opcja z braku laku. Normalnie to rozbój w biały dzień. Właśnie dostałem SMSa z TMobile, że od 1 Lipca 2013 w roamingu 2.30zł / 1MB naliczane co 1kB. Także idziemy w dobrym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...