cefka123 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Potrzebuję używanego laptopa na 3 miesiące. Później chciałbym go sprzedać, gdyż uznaję tylko stacjonarne komputery, ale musiałem na jakiś czas wyjechać i potrzebny mi właśnie laptop. Nie mam specjalnie wymagań. Laptop głównie do internetu i mało wymagających gier przygodowych, mile widziana byłaby jakaś grafika inna niż zintegrowana, ale jestem w stanie się bez niej obejść. Bateria mnie nie interesuje zupełnie. Proszę o jak najwięcej propozycji różnych modeli, gdyż chciałbym wyrwać go po dobrej cenie, a nie wiem co akurat będzie dostępne (chcę kupić na ebayu w Anglii). Jeśli później łatwiej będzie mi go sprzedać w Polsce to cena może być większa, ale nie chcę ladować zbyt wiele w starego grata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 szukaj khlb2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cefka123 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jeszcze jakieś propozycje? Bo jeden konkretny model, może być cieżko upolować, a z tego co widzę to tego khlb2 nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Może jakiś ThinkPad? Coś pokroju T61(p)/X61 - bardzo przyzwoite komputerki IMO. ^z tym, że raczej nie rozstałbyś się z takim lapkiem Edytowane 19 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja polecę Della e6400 re fabrykowanego http://proline.pl/?p=REF+DELL+E6400+0016 imho najlepszy wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Też podpowiadam Della serię Latitude. Magnezowa obudowa, przyzwoite flaki i nienaganne wykonanie, oczywiście można to popsuć, ale nie jest łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 taaaa i igp. z gm45 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Laptop głównie do internetu i mało wymagających gier przygodowych, mile widziana byłaby jakaś grafika inna niż zintegrowana, ale jestem w stanie się bez niej obejść.Można też znaleźć wersje z dedykowaną NVidią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...