budyn112 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam, Zamówiłem sobie ostatnio kartę sieciową TP-LINK modelu w/w. Więc jest malutki problem. Kiedy zainstalowałem ją u siebie na komputerze z WINDOWSEM 7, nie ma żadnego problemu ( korzystam z niej nawet w tym momencie ). Jednakże jak instalacji dokonam na komputerze z XP-kiem ( tak, karta jest włóżona tam gdzie powinna, sterowniki OK ;) ) wyskakuje taki błąd :http://oi39.tinypic.com/jj3axi.jpg Kiedy włączam menedżer urządzeń widzę to: http://images35.fotosik.pl/1942/4435561f1886c4cfgen.jpgCo zrobić żeby karta poprawnie działała na XP nie wiem :x Dlatego proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję!Pozdrawiam ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 XP-ek posiada Service Pack 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn112 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 XP-ek posiada Service Pack 3? Tak ;) Pierwsze co zrobiłem na tym komputerze to instalacja SP3 ;) Już kiedyś miałem problem z kartą w lapku i SC3 pomógł. Ale nie tym razem ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Sterowniki do chipsetu (płyty ciach!ej) zainstalowane? Wygląda że masz problem z kontrolerem USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn112 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Sterowniki do chipsetu (płyty [ciach!]ej) zainstalowane? Wygląda że masz problem z kontrolerem USB. Tego nie wiem. Muszę zerknąć. A skoro nie ma problemu z nośnikiem USB, to będzie problem z kartą sieciową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 to będzie problem z kartą sieciową ? Nie ma na to reguły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn112 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nie ma na to reguły. Okej. Aktualnie tego komputera nie mam u siebie, ale jak tylko będę miał dostęp to to sprawdzę ;) Dzięki za zainteresowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn112 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Sterowniki na USB do płyty głównej też nie pomogły. Co dalej mogę próbować? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez budyn112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...