Serwiusz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cześć! Zabieram się za modernizację sprzętu. Na pierwszy ogień ma pójść platforma Intela. Potrzebuje dobrego chłodzenia pod Haswella i7 4770k Prosiłbym kogoś zorientowanego o dobranie mi odpowiedniego chłodzenia. W grę wchodzi podkręcenia tego wariata jednak nie jakieś astronomiczne jednak zależy mi na niskich temperaturach, mniej na cichej pracy. Niestety musi się zmieścić do obudowy Modecom Viper (link: http://www.modecom.pl/viper/midi/obudowy/obudowy_i_akcesoria/produkty/ ). Wiem, że jest osobny dział jednak nadmienię, że może być także coś wodnego. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Thermalright HR-02 - Macho Rev. 2 spełni wszystkie twe oczekiwania 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 @ Serwiusz Sugeruję zmierzyć odległość od płyty głównej do boku obudowy. Macho BW to wysoki cooler a ta obudowa nie wiem czy ma realnie 200 mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...