yaro000 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) witam, posiadam kartę Xonar D1, karta od pewnego czasu sprawia mi problemy. Czasem dźwięk trzeszczy, dzieje się tak tylko przy nowym uruchomieniu systemu i występuje sporadycznie. Dźwięk jest cały czas zniekształcony i trzeszczy dopóki nie uruchomię ponownie komputera. Reinstalowałem sterowniki i system. Używałem sterowników ze strony Asusa jak i Uni Xonar. Problemy występują na tych i na tych sterownikach. Przy deinstalacji usunąłem wszystkie info z rejestru i utworzone foldery jak i użyłem tej metody http://maxedtech.com...shooting-guide/nic nie pomaga i problem czasami występuję. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją? moja konfiguracjaIntel 2500KAsrock z77 Extreme 4MSi GTX 560Kingstone 8 GB 1333 MHzOCZ Vertex 4Corsair TH 650Xonar D1System Windows 7 x64 SP1 (aktualny) Edytowane 19 Czerwca 2013 przez yaro000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...