Eternal912 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam. W komputerze mam radeonka hd 6970, a teraz znajomy tanio ma do sprzedania Asusa GTX 460. No i teraz mam pytanie do was czy te dwie karty da radę spiąć ze sobą w raid i będzie to w ogóle opłacalne ? Dzięki i pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 W RAID to spinasz HDD i SSD .Karty spina się w CF ( ATI ) lub SLI ( NV ) .Jak masz jedną kartę ATI i jedną kartę NV to albo zostawiasz tą silniejszą albo jak masz karty takie jak wyżej to GTX-a dajesz do przetwarzania fizyki .HD6970 jest wydajniejsza w grach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eternal912 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 To w takim razie opłaca mi się kupować tą karę za 200 zł, wydajność w grach się podniesie ? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ani odrobinę, zyskasz tylko efekty Physx w niektórych grach. Najlepiej sprzedaj obecną kartę i kup coś mocniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eternal912 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dzięki za odpowiedź ! :) Do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...