Skocz do zawartości
POWER BY AMD

gf3 ile mi najwiecej 3d mark pokaze

Rekomendowane odpowiedzi

miałem płyte msi kt3 ultra rev 1.0 pierwszą z tych pierwszych i na niej mój gf chodził spokojnie na 270 a teraz jak mam asusa to nie chce nawet 265 czy ma tu znaczenie częstotliwość szyny agp bo teraz na asusie mam przeciez 50 a na msi mi sie zmieniało a tam jak miałem magistrale na 170 gdzie mi sie nie zerowało przy166 to miałem pewnie ostro na agp nie pamietam ile juz tam byo ale musiao byc sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ja na sprzecie w podpisie mam ~9600 pkt 3k1 , karta smiga na detkach 40.72 - wiecej nie podkrecalem bo mam pietra narazie ;)

ps. jesli ktos z was pracuje na GA-7VAX-A prosilbym o kontakt.

Pozdrawiam

to masz jakos mało jak na to co masz w podpisie conajmniej 10700 powinieneś zobaczyć z takim procem

a czego to moze byc przyczyna ? cos zle ustawilem albo cos , ale wiem ze do jasnowidztwa wam daleko wiec prosze tylko o sugestie :)

procek chodzi na 15x160 , karta ... hmm i tu mam maly zapytanie : gdy karta chodzi na 250/550 - wydajnosc spada (czyt. jest taka sama jak deflaut) optymalne max to 240/540 - czy te 10 Mhz dla pamiatek i gpu robia jakis balagan :) , moze sie zabardzo grzeje i glupieje ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ja na sprzecie w podpisie mam ~9600 pkt 3k1 , karta smiga na detkach 40.72 - wiecej nie podkrecalem bo mam pietra narazie ;)

ps. jesli ktos z was pracuje na GA-7VAX-A prosilbym o kontakt.

Pozdrawiam

to masz jakos mało jak na to co masz w podpisie conajmniej 10700 powinieneś zobaczyć z takim procem

a czego to moze byc przyczyna ? cos zle ustawilem albo cos , ale wiem ze do jasnowidztwa wam daleko wiec prosze tylko o sugestie :)

procek chodzi na 15x160 , karta ... hmm i tu mam maly zapytanie : gdy karta chodzi na 250/550 - wydajnosc spada (czyt. jest taka sama jak deflaut) optymalne max to 240/540 - czy te 10 Mhz dla pamiatek i gpu robia jakis balagan :) , moze sie zabardzo grzeje i glupieje ?!

nie no ja mam co megaherc wiecej w 3 dm generalne powinno ci iśc w góre może daj wyszszą magistrale. wynik jesst no niepoowiem z tysiaka wiecej powinienes mieć jakie masz timingi na pamięciach może to to bo inaczej to nie wiem

wiecej nie możesz ustawić zobaczjeszce wiecej może juz nie na pamieciach ale na gpu poprubuj

bo te gainwary sie ładnie kręcą

jak zwiększasz gpu to ci ładnie w naturze powinno podskoczyć 4 test

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...