Skocz do zawartości
Galago De Codi

Uszczelka

Rekomendowane odpowiedzi

LUDZIE DOSTANĘ ZARAZ ....%^%$#$ z PRZEŻUTAMI !!!!

mam już dzurę i pleksi. Nie będę jej montował w standardowy sposób.

Chce i muszę ją przylepić do blachy. potrzebuje tylko uszczelki do obudowy by zakryć "minimalne" nierówności po cięciu....

I nie ma... załatwiłem wszystko .. najgłupsze pomysły jakie miałem udało mi się zrea.llizować a tego nie...

ratujcie gdzie jest sklep z tym w necie.. mam tylko jeden namiar z pstu o sklepach z tuningiem. . ale oni chca 29 za metr a ja muszę mieć przynajmniej 3m !!!!....

Próbowałem z tą rynieniką ozdobna do malucha to wyszło jak trumna...

zerwałem to badziewie po 20 miutach... w dodatku to takie twarde było że trzeba było siekierą rąbać :evil:

Proszę dajcie namiary, lub chcociaż powiedzicei gdzie tego szukać.... i jak to nazwać... bo za każdym razem jak wchodzę do sklepu to sprzedawca oczy w słup stawia :)

Chodzi mi o coś w kształcie "U" w ptrzekroju poprzecznym... byleby założyć i mieć spokój...

ps.

Cięcie blachy to parodia... bałem się tego a to pryszcz ... najgorsze to przekonać rodzinę że się nie choruje psychicznie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem z tą rynieniką ozdobna do malucha to wyszło jak trumna...

A próbowałeś zakładać tą rynienkę na ciepło ? (jeśli jest z tworzywa sztucznego) niektóre gadzety tunningowe trzeba podgrzać suszarką żeby dało je się dopasować.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem... ale mam delikatną obudowę, potrzbuje delikatnej uszczelki...

a ta na szerokośc ok, ale wysoka była na 7mm... i taką obleśną ramkę tworzyła...

szukam takiej teraz by tylko na cięcie założyc, bo pleksi musi być do blachy na bluta przylepione.

A ten pomysł z izolacją do kabli?????

Jak to się robi?

JAk to uciąc by było prosto i by palce mieć całe :) ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze uszczelki w Polsce, Naprawde warto

http://www.stomilsanok.com.pl/pol/index.htm

wejsc wg zastosowania "dla motoryzacji" i potem kliknąć "uszczelki z gumu pełnej do szyb" i mamy do wyboru do koloru

Polecam model s-34 z klinem dociskowym, te uszczelki są wykonane z materiałów najwyższej jakości, naprawde polecam kazdemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

S-34 jest szeroka na 30mm, a to chyba jest duzo jak mamy zamiar uszczelke zgiac o 90 stopni

uszczelka S-458 wyglada na najlepsza do mojej budy i szyby (4mm grubosc)

S-57 jeszcze wyglada na ciekawa uszczelke, szybe mozna zamocowac tak jakby byla przyklejona od wewnatrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi