Galago De Codi Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 LUDZIE DOSTANĘ ZARAZ ....%^%$#$ z PRZEŻUTAMI !!!! mam już dzurę i pleksi. Nie będę jej montował w standardowy sposób. Chce i muszę ją przylepić do blachy. potrzebuje tylko uszczelki do obudowy by zakryć "minimalne" nierówności po cięciu.... I nie ma... załatwiłem wszystko .. najgłupsze pomysły jakie miałem udało mi się zrea.llizować a tego nie... ratujcie gdzie jest sklep z tym w necie.. mam tylko jeden namiar z pstu o sklepach z tuningiem. . ale oni chca 29 za metr a ja muszę mieć przynajmniej 3m !!!!.... Próbowałem z tą rynieniką ozdobna do malucha to wyszło jak trumna... zerwałem to badziewie po 20 miutach... w dodatku to takie twarde było że trzeba było siekierą rąbać :evil: Proszę dajcie namiary, lub chcociaż powiedzicei gdzie tego szukać.... i jak to nazwać... bo za każdym razem jak wchodzę do sklepu to sprzedawca oczy w słup stawia :) Chodzi mi o coś w kształcie "U" w ptrzekroju poprzecznym... byleby założyć i mieć spokój... ps. Cięcie blachy to parodia... bałem się tego a to pryszcz ... najgorsze to przekonać rodzinę że się nie choruje psychicznie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Sklepy z czesciami samochodowymi lub konkretnie z szybami. W Katowicach takie uszczelki (U) byly po 2 zeta za metr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 discotech.waw.pl lub pctunning.pl czy cos takiego ... lub walnij PW do Amoniaka , bo on kupowal bardzo tanio uszczelki , wiec moze Ci kupi i wysle za oplata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Próbowałem z tą rynieniką ozdobna do malucha to wyszło jak trumna... A próbowałeś zakładać tą rynienkę na ciepło ? (jeśli jest z tworzywa sztucznego) niektóre gadzety tunningowe trzeba podgrzać suszarką żeby dało je się dopasować. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Próbowałem... ale mam delikatną obudowę, potrzbuje delikatnej uszczelki... a ta na szerokośc ok, ale wysoka była na 7mm... i taką obleśną ramkę tworzyła... szukam takiej teraz by tylko na cięcie założyc, bo pleksi musi być do blachy na bluta przylepione. A ten pomysł z izolacją do kabli????? Jak to się robi? JAk to uciąc by było prosto i by palce mieć całe :) ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 http://4max.pl/pgrupa.asp?gg=20&g=86... masz tam wszytsjko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jesteś the best!!!!!! wszedzie tego świnstwa szukałem.... niech ci Bozia w 3dmarkach wynagrodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Najlepsze uszczelki w Polsce, Naprawde warto http://www.stomilsanok.com.pl/pol/index.htm wejsc wg zastosowania "dla motoryzacji" i potem kliknąć "uszczelki z gumu pełnej do szyb" i mamy do wyboru do koloru Polecam model s-34 z klinem dociskowym, te uszczelki są wykonane z materiałów najwyższej jakości, naprawde polecam kazdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacktotheblind Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 S-34 jest szeroka na 30mm, a to chyba jest duzo jak mamy zamiar uszczelke zgiac o 90 stopni uszczelka S-458 wyglada na najlepsza do mojej budy i szyby (4mm grubosc) S-57 jeszcze wyglada na ciekawa uszczelke, szybe mozna zamocowac tak jakby byla przyklejona od wewnatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...