bandit Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Czy istnieje jakis najnowszy BIOS (nieoficjalny) do tej płyty. Jeżeli ktoś taki ma proszę o podanie linku . Dziękuję Z poważaniem Łączę wyrazy szczunku: Bandit GG:3133033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nieoficjalny ?? Nie wiem czy taki jest ale najnowsze biosy są na stronie producenta :) Ja tylko z tamtąd ściągam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 tu masz link http://www.msi.com.tw/program/support/bios...62&NAME=MS-6712 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 tez szukam jakiegos biosu do tej plyty co prawda plyta jest gowniana ale wydaje mi sie ze da sie z nia wiecej zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...