burro Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Otuż mam taki problem: Podczas ogladanie filu lub suchania muzyki na SB live 5.1 dzwiak zacina na sekunde. Dzieje sie tak co pewien czas. Na AC97 nic takiego wystapuje.... Chyba mi sie SB zi_ebal :((( A... i jeszce takie pytanie.... da sie na tym zintegrowanym AC97 uzystak taki efekt na suchawkach jak na SB ( wiecie o co chodzi nie ....) Bo jak sie da to nie potrzebnie ta karte czymam - i tak z eaxa nie korzystam, a 256RAM z tego Sb chyba dostene :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Sprawdź czy masz włączone DMA. Zainstaluj inne sterowniki dla karty jeśli masz win98 lub Me to zainstaluj stery VXD z płytki(exploruj płytę, poszukaj w plikach audio,drivers...). Jeśli masz inny system to ściągnij sobie z internetu ze strony Creativa stery WDM. Po za tym nie mam pojęcia co może być jeszcze za przyczyna twojego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 AFAIK jakby sb sie rozwalilo to na dobre a nie by przeskakiwalo stawiam na problem ze sterownikami ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a da sie na zwyklym Ac97 osiagnac efekt Hedphones z SB live ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...