[S)zkieleto(R] Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Otóż mam taki problem.Mam płyte Soltek i progs do sprawdzania napieć na płycie,i jedno napęcie gdzie powinno byc 3.3 V cały czas pokazuje 3.056 V.Czasem mam dziwne zaciachy w grafice,dodam ze mój zasił to Codegen 300W.Czy taki spadek napięcia to jeszcze granica normy czy nie .Od czego jest napięcie 3.3V i co z tym zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 korzystaja z niego karty pci grafa ram najlepiej wymien zasilke bo jeszcze ci sie cos zjebie na tym codegenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 tolerancja napiec wynosi +/- 5%. ja na twoim miejscu zaczalbym sie rozgladac za nowa zasilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 U mnie na tym Solteku i Fortronie 250W mam 3,3 i 5V idealne, siada mi natomiast 12V do 11,5-11,6 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 U mnie na tym Solteku i Fortronie 250W mam 3,3 i 5V idealne, siada mi natomiast 12V do 11,5-11,6 :? rozkrec ja i wyreguluj potencjometrem napiecie 12 v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Weź wyciągnij 2-3 razy wtyczkę ATX zasilającą płytę, tam mogą być takie spadki, a najlepiej napięcie pomierzyć miernikiem właśnie na niej. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 wiem ze było ale powiedzcie jaki inny tani zasilacz kupić zeby nie było takich numerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...