roswell89 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam,chcę zakupić routera WiFI. ASUS DSL-N10 wytrzymał jedynie rok...dostawcą połączenia internertowego jest NETIA, 6 Mb/s, na łączu TP.Router będzie użytkowany w domu jednorodzinnym, dwukondygnacyjnym, pow ok 180m2.Najczęściej będą podłaczone 3 laptopy, poprzez WIFI, ew. 1 z nich przez LAN.Proszę o podanie konkretnych, godnych polecenia modeli - najbardziej zależy mi na niezawodności, bezobsługowym działaniu, chcę zapłacić jak najmniej, ale nie kosztem jakości. Z góry bardzo dziękuję. pozdrawiam, Damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chcesz kupić router z wbudowanym modemem adsl czy niekoniecznie ? jesli all w jednym urządzeniu to może: TD-W8960N Jeśli osobno to tl1043nd + speedstream 4100 (jakby się udało dorwać na alledrogo) albo td-8816 Tylko miałbym zastrzeżenia co do zasięgu, nie wiem czy obejmie całą powierzchnie... Ale jak asus dał rade to tp-link też powinien. Możesz jeszcze zawężyć krąg poszukiwań podając kwotę jaką chcesz wydać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-a-s-h-i Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rozsądnym wyborem możliwości/cena wydaje się być TP-Link TD-W8968. Gdyby był problem z zasięgiem (choć nie sądzę) zawsze można wymienić anteny na mocniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...