rim Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam,Jakie są Wasze doświadczenia związane z laptopami tej marki ?Są solidne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSiK Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Miałem Sony VAIO z 2011 roku, konfiguracja bogata, ale spasowanie elementów przy klawiaturze woła o pomstę do nieba. Wydajność jeśli chodzi o produkty tej marki jest na przyzwoitym poziomie, ale jakość plastiku w rejonie klawiatury w tych modelach była porażająco niska. Dodam, że pracowałem też na prawie identycznym modelu, z nieco słabszym procesorem. Nieszczęśliwie upadł z niewielkiej wysokości na podłogę - obudowa przy zawiasie zareagowała gorzej niż w felernych modelach MacBook'a. Mowa o modelach tej serii: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondracy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Laptopy dobrze zrobione, ale nie wiem, czy nie lepiej jest w podobnych cenach kupić coś w stylu Lenovo czy Della. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...