AMD Rulezz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 jeśli ktoś ma dostęp to mógłby zrobić test coolerków. najlepiej popularny ostatnio Spire falcon rock2, aero 7+ i może stre sprawdzone v7+. codziennie inny coolerek do domciu i wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 A moze by tak DEEP IMPACT 101 firmu aerocool http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-...ooler/dp101.htm Jutro albo w poniedzialek wezme go sobie do testow, zobaczymy jak poradzi sobie z moim bartonem 2500+ @ 2450 MHZ gdzie takie cos mozna kupic , i jakies testy by sie przydaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ponoc super chlodzi w kombinacji z wiatrakiem 80 mm a zobacz tu http://members.chello.pl/t.wojcik1/index.html Tam masz wszystko co potrzebujesz u mnie kosztuje 47 euro, niechce mi sie dzis poniego jechac ale testy zrobie i dam znac, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vKrzychoo Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 czekamy na wyniki testów , ale ja jestem już zdecydowany na zakup whisper rock IV :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 niechcialo mi sieczekacdo poniedzialku wieczalozylem go dzis, ateraz troche testow: Piekne pudelko, w srodku srebna pasta srubki instrukcja. Pierwszeco mnie uderzylo to cisza - wiatrak 60 X 60 ma 2600 obrotow i daje na dzien dobry 42 stopnie zobaczymy jak bedzie w stresie 46 stopnia. Ale temp sa dlamnie za duze ( komp mi nie wstaje na 2400 MHZ wiec Pokombinuje z wiatrakiemj 60 X 60 7000 obr. od volcano 6 Cu ) Dalbym adapter na 8 cm wiatrak ale mam za malo miejsca w kompie ( szkoda muj wentyl od volcano 9 - 5600 obr fajnie by to schlodzil ) Odczyty robilem sandrom i biosem. Dalsze testy wkrutce, ogulnie biorac jest wydajny i bardzo cichy przydalby mu sie jakis dobry paps 80 X 80 na 3000 obr. i dlamnie bylo by ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 testuje go na bartonie 2500+ chodzi w tescie na 2000 MHZ na nominalnym napieciu Czesc druga Wentyl 80 X 80 4200 obr ( puscilem na 7 V ) wzrost dzwieku 10 %, nieodczuwam tego. Temp 39 / 45 stres. Wiecej wam nie powiem bo mi sie inny wentyl nie zmiesci a zalozylbym od volcano 9 i puscil na 5400 obr i zobaczyl co sie stanie Ogulnie super zecz dobrze utrzymuje temp w stresie i jest cichy. Za 40 euro niema nic leprzego i cichszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vKrzychoo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 SPIRE WHISPER ROCK IV lepszy !!!! i go kupuje :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 SPIRE WHISPER ROCK IV lepszy !!!! i go kupuje :):) kurde gdzie to mozna kupic i w jakiej cenie? ps. a juz znalazlem pccooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Weźcie pod uwagę Coolermastera X Dream SE na low. W teści na pclab.pl wypadł wysmienicie. Choć trzeba poczekać aż dotrą do Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Weźcie pod uwagę Coolermastera X Dream SE na low. W teści na pclab.pl wypadł wysmienicie. Choć trzeba poczekać aż dotrą do Polski. Fakt...ten coolerek jest poprostu wyjechany w kosmos...chyba obecnie najlepszy na rynku........tylko ciekawe czy wogóle dotrze do Polski :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Z tego co wiem to Whisper Rock Iv jest gorszy od FalocnRock II chociaz ze specyfikacji tak wynika z specyfikacji na stronie producenta, owszem whisper rock jaka sama nazwa wskazuje ma byc cichy ale za to nie wiele glosniejszy a tanszy falcon rock II lepiej sie bedzie spisywal, chociaz powinien. Zreszta wiem ze na forum ma ktos na bartonie tego falcon rock'a II, niech on się wypowie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...