_KaszpiR_ Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Zdziwilem sie, ze nie ma na temat tej gry tematu na forum. Warframe to gra free to play (ale nie pay to win) na PC/konsole, ktora opiera sie na stylu PvE, zyli coop vs komputerowi przeciwnicy. Aktualnie w fazie open beta i jest dostepna na Steam http://store.steampowered.com/agecheck/app/230410/ http://warframe.com Powiedziałbym, ze jest to zlepek kilku gatunkow gier: - widok z trzeciej osoby i ruch z elementami parkour - rozne klasy postaci - offensive, support, stealth itd - rozne bronie - melee miecze, mloty itd, rifle, znajperki, pistolety, shotguny... - karty ulepszajace cechy postaci i broni - dzieki czemu mozna stworzyc bron najlepiej odpowiadajaca naszemu stylowi walki - rozne misje typu -- assasination (zabic glowny cel misji/bossa) -- exterminate (zabic wszystko co sie rusza) -- rescue hostage -- data steal/hack (sabotage) -- defense z nieskonczona iloscia fal Gra akurat aby pobiegać, pomachac mieczem, zabic wszystko co sie rusza ;) Mysle, ze dla fanów Borderlands może być ciekawą alternatywą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pograłem chwilę na padzie. Zabawne. Jak wspomniano - alternatywa dla Borderlands. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycobacterium Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dla Borderlands ? Zero podobieństwa. Zupełnie inna oprawa graficzna, zupełnie inny klimat. Po 2 dniach zaczyna się nudzić, niestety .. Cały czas to samo .. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Mycobacterium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dla Borderlands ? Zero podobieństwa. Zupełnie inna oprawa graficzna, zupełnie inny klimat. Po 2 dniach zaczyna się nudzić, niestety .. Cały czas to samo .. http://sjp.pl/alternatywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycobacterium Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Alternatywa zachowuje właściwości poprzedniego rozwiązania, Panie słownikowy. Przykład zły. Szukaj po słownikach (podobieństwo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknow123 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pograłem chwilę na padzie. Zabawne. Jak wspomniano - alternatywa dla Borderlands. MAM PYTANIE... jak uruchomić pada do tej gry. Rozgrywka była by 100% lepsza jak grac w tą gre na padzie. głównie chodzi jak go uruchomić po to pa od ps3. działa w innych grach a w tej nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Do klocka z marszu złapało pada. Nie wiem jak z PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...