blaser Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Czy zauwazyliscie, ze RAM drozeje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no co ty te 40 zl w gore to nic wielkiego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 256 RAM kosztuje na giełdzie ok. 150 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 256 RAM kosztuje na giełdzie ok. 150 zł......i to pewnie no name jakiś. Ja jeszcze dwa tygodnie temu kupiłem to co w podpisie za 180zł od 256MB ;)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jak chcesz dobrą klawiatke i myszke to polecam komplet Logitecha Cordless Delux. Działa zajebiście, szkoda tylko że mycha nie jest optyczna. Cena z górnej półki w okolicach 300 zl. Zapomniałem dodać że wszystko działa na falach radiowych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 W twoim zestawie płyta Solteka to łajno - koniecznie weż cos innego, albo epoksa 8rda+ ( dźwiek sound storm ) lub abita nf7-s ( to samo co epox ) i nawet jak nie bedziesz kręcił sprzętu to masz gwarancje super stabilnej pracy :!: Hitman podaj mi kilka sensownych argumentow na to,ze Soltek FRN2-L to lajno.Blagam oswiec mnie :!: GLUPOTY GADASZ I TYLE :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 W twoim zestawie płyta Solteka to łajno - koniecznie weż cos innego, albo epoksa 8rda+ ( dźwiek sound storm ) lub abita nf7-s ( to samo co epox ) i nawet jak nie bedziesz kręcił sprzętu to masz gwarancje super stabilnej pracy :!: Hitman podaj mi kilka sensownych argumentow na to,ze Soltek FRN2-L to lajno.Blagam oswiec mnie :!: GLUPOTY GADASZ I TYLE :!: :!: :!: Ten Soltek to najlepsza z tanszych płyt na nF2. W sumie pod względem jakości 3 od góry. Lub druga. Jak kto woli bo na temat tego czy NF7 czy 8RDA+ jest lepszy możnaby toczyć dugie boje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Soltek FRN2-L/RL jest jedna z nielicznych plyt na rynku (jesli nie jedyna) na ktorej bez wszelakich modow napieciowych mozna osiagnac fsb na poziomie 240.Z NF7 i 8rda/3 juz tak latwo nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Oplaca się kupic takie cos??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6970 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 chyba warto :) stworzone(dobrane) z mysla o dualu, geile to dobre pamiatki ogolnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Tego FICa mozna dostac tlyko na siriusie nigdzie wiecej nie widzialem. Ja lada dzien biore cos takiego: P4 2.40 HT (fsb800) Radeon9700 Hercules Chieftec MX-01B-D Abit IC7 Geil 2x256 PC-400 CL2 Seagate 120GB Barracuda 7200.7 8mb SB Audigy (bulk) Ale bez monita, napedow i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, wyszlo mi 4919 zl brutto Ja na dniach zamawiam podobny zestaw tyle że pamięci to wezme 2x 256 geila tyle że 466 bo zamierzam kręcić proca w stosunki 1:1 z pamięciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...