Nav17 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Witam. Otoz mam problem z laptopem mojej dziewczyny, konkretny model hp pavilion dv6 6120sw. Pierw byly problemy z systemem i wysypujacymi sie sterownikami, nastepnie siadl system, wyjalem hdd, podpialem pod stacjonarke, zgralem dane, kompletny format, kasacja i stawianie partycji od nowa. Podpialem dysk z powrotem i generalnie zonk, brak obrazu na matrycy, oraz migajacy caps lock sa jedynymi wskazowkami (caps lock mrugnie co ok 1.5s), slychac pracujacy dysk, turbinke w chlodzeniu. jakakolwiek wieksza awaria oznacza katastrofe gdyz laptop jest uzywany glownie do pracy. specyfikacja lapka: intel core i3-2310M 4gb ram w jednej kostce radek hd 6490M dysk 500gb seagate momentus 7200rpm jakies pomysly? dodam ze obrazu nie ma ani jak jest dysk podpiety ani bez dysku jak rowniez gdy ram jest wyciagniety (dodatkowo nie ma zadnych pikniec) z gory dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze obedzie sie bez serwisu (lapek jeszcze na gwarancji) Edytowane 2 Lipca 2013 przez Nav17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...