kobus Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 otoż mam problem z tą kartą. Mam na plycie ECS k7vza zintegrowaną dzwiekowke chyba AC'97 otoz stalo mi sie takie cuś jak dzwiek tylko z jednego glosnika bo w drugim same takie pierdzenie, wogole prawie 0 glosu. mikrofon tez pod swoje wlasciwie miejsce nie dzialal. wiec kupilem sobie ok kumpla Creative Sound blaster 128 PCI i gdy wlozylem do swojego kompa wylaczajac zintegrowaną karte to po 2-3 minutach sluchania w winampie następywał automatyczny reset.:/ postanowilem zrobic 4mata,zmienic slot pci ale to tylko dalo tyle ze mi sie zatnie komp i musze przycisk RESET nacisnac :/ (juz nie automatycznie) wina moze jest w sterownikach? wgrywalem tylko z tej plyty co dali bo nie znam stron z dobrymi sterami :/ moze ktos z was mial te karte lub ma to ew. stery bym wziął nie takie trudne co :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 najnowsze stery sa na www.americas.creative.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja mam taka karte od kupna kompa, nig...przenigdy nie mialem z nia problemow. Stery mam z oryginalnego Cd. Jak kreciles fsb to moze teraz karta ci nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To co w podpisie ( :x ECS k7vza) stery do SB nowe w biosie AC97 wylaczone no i najnowsze VIA paki 4in43 zadnych problemow. Wyprobuj ten via paki 4in.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...