headhunterz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam.W najbliższym czasie chciałbym kupić monitor do 600 zł, matryca obojętna, min. cali to 22 i obowiązkowo posiadający wejście HDMI.Monitor głównie ma służyć do przeglądania internetu i do gier.Prosiłbym o jakieś propozycje. Co myślicie o takich monitorach? http://www.komputronik.pl/product/157181/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/24_Samsung_S24B300HL_LED.html http://www.komputronik.pl/product/164154/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/24_LG_Flatron_E2442V_BN_LED.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oderian Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Na tym forum i nie tylko, krazy opinia, ze w takim budzeie to sie bierze to co ladniej dla Ciebie wyglada, bo za taka kase to wszystko to jeden i ten sam szajs. niestety.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
headhunterz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Hmm no ja swojego VievSonica dałem 600 zł i mi dziala już 7 lat wiec może powiedz coś wiecej na ten temat co sie dokładnie psuje w nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Kup sobie używanego Della U2412M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oderian Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie chodzi o "psucie sie" a o jakosc. Kiedys kupilem monitor 24 cale za ponad 2k i padl po roku, ale na gwarancji. Czy to padaka, bo padl? nie. Po wymianie gwarancyjnej dziala do dzis. Jakosc w tym budzecie jest taka sama, poszukaj na forum a zobaczysz ze znawcy napisza Ci to samo, co ja. Za ta kwote mozna kupic ten sam szajs. Jak dolozysz wiecej $$$, wtedy mozna juz wybierac. Do gier trzeba jakis "szybki" wybrac. Z tego co tutaj i w innych miejscach wyczytalem to bez budzetu do gier istnieje jakis model Benq, chyba troche drozszy niz Twoj budzet ale bez kosmosu. Poszukaj na forum a znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
headhunterz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Aktualnie posiadam ten monitor: http://www.viewsoniceurope.com/uk/products/archive/va1912w.htm i ogólnie nie potrzeba mi żadnych bajerów, szukam takiego aby był troche lepszy od tego bo ten mi wystarczał aż nadto. Ale jeśli w tym budżecie nic ciekawego nie znajde no to chyba musze dołożyć do tego 1k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oderian Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Kolega ma lg nie wiem jaki model, ale wiem, ze na tnce. Katy sa tak zalosne ze szkoda gadac, a jak siadam przy im to po 15 minutach oczy chca mi explodowac. Wiem, ze to tez kwestia ustawien, ale w tym konkretnym monitorze nie da sie ustawic wszystkiego by jakos sensownie wyswietlal obraz :/ propozycja humanoidal dobra.. ale z tego co wiem, to przy delach nie siedzi sie w nocy bez oswietlenia zewnetrznego gdyz sa to bardzo jasne matryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...