pisior Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Właśnie mam zamiar kupić płytę główną i pamięci. Płyta to już prawie napewno FIC AU13 Nforce2 (z SS). Mam jedynie problem z wyborem pamięci. Za 170zł mam do kupienia ddr 400 jakieś noname i Twinmosy na pamięciach mtec. Chcę kupić 2x256Mb by pracowały w dulau Nie wiem jakie wybrać. Doradźcie coś. Nie muszą to być Twinmosy ale w tej cenie to chyba nic lepszego nie znajdę. Mam na pamięci około 350zł. Może udało by się wydobyć max 50zł więcej ale jakby było naprawdę warto. Zamierzam działać na FSB koło 200 może minimalnie wyżej z dobrymi timingami. Za wszelkie rady będe wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Bierz TwinMosy na mtec , a dlaczego --SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 lepiej zeby udalo ci sie jeszcze te 50 zl wyciagnac do Twinmosow 400 :) http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4503&sid=1 chociaz na 333 tez raczej wyciagniesz FSB 200 2* 196zł= 392 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 dozuc lepiej pare pln i kup twinmos 400 to nie az taka duza roznica w cenie a potem bedziesz happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 szukaj szukaj i tak ten temat zaraz zostanie zmkniety bo pelno jest tego na forum i bylo to poruszane milion razy ale powiem ci tylko ze bierz TwinMOSy na kosciach Mtec PC3200 :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisior Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 wielkie dzięki za szybkie wsparcie. Może i się skuszę na Twinmosy 400 ale mam rozumieć że też tylko na kostach mtec. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy w oc pamięci Twinmosa 400 pójdą dużo więcej niż 333? Czy warto dopłacać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 wielkie dzięki za szybkie wsparcie. Może i się skuszę na Twinmosy 400 ale mam rozumieć że też tylko na kostach mtec. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy w oc pamięci Twinmosa 400 pójdą dużo więcej niż 333? Czy warto dopłacać? a cobys powiedzial na synchro np.: 220/220 (a pewnie i wiecej) pojda bankowo warto doplacic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisior Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 z tego co wszędzie widzę to te Twinmosy 333 chodzą na 400 i to jeszcze na cl2. Słyszałem też że opłaca się kupiś na mtekach ale ważny też jest czas dostępu (najlepiej 5ns). Jak mam rozpoznać Twinmosy 333 i 400 żeby to były napewno 5ns. Czy to jest jakaś seria. Jeśli tak to proszę o pomoc w identyfikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hmmm masz tu tesciki tych TwinMOSow PC3200 http://www.sirius.pl/art.php?id=105&typ=test&aid=76 a o czsie dostepu to poczytasz sobie w tym artykule i wszystkiego sie dowiesz :P :P pozdr :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisior Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 dzięki. Jak macie jeszcze jakieś ciekawa linki o twinmosach 333 i 400 to będe bardzo wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja mam infineona i seiteca a chodza jak w w podpisie na maxa to 460 lecą w szczegulne okazje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...