pablo163 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Witam Mam problem bo nie moge ustawic koloru w tv-out moze ktos wie jak to zrobic?? Monitor mi padl . Bardzo prosze o pomoc. ps zaraz po starcie pc mam czarno bialo!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Moze masz NTSC zalaczone ? Poszukaj w POMOCY , cos tam bylo o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 reed ustawilem polska i tam sie samo przestawia na pal wiec ni da rady. mOze cos innego bo na telewizorze to mi slabo widac:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ktoś kiedyś pisał, że problemem może być kiepski kabel. Ja miałem problemy z konkretnymi modelami TV - niektóre szły inne nie. Może spróbuj w sterownikach wybrać "wybierz według formatu" i pokombinuj z innymi - mi na Samsungu działają tylko Niemieckie PAL-B i PAL-D (ale to były jeszcze czasy GF :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Major co ci strzelilo ze 9600 pro kupiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Major co ci strzelilo ze 9600 pro kupiles? Już gdzieś pisałem - znudził mi śie GF i zastanawiałem się pomiędzy 9500PRO a 9600PRO. 9600PRO jest wolniejszy, ale skusił mnie "silnik" przetwarzania obrazu filmów - tu 9500 się chowa. A wydajność i tak ma wystarczającą (ile można walczyć o punkty w 3DMarkach?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...