phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 witam, od kilku dni ktos mnie skanuje, pinguje. podejzewam ze to ktos z forum... zamieszczam screena: ip jest podane, swoje zamazalem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 :o zdaje sie ze to ip nalezy "do mnie" tzn do sieci osiedlowej do ktorej jestem podpiety :? czyli albo ktos odemnie sie bawi albo gdzies jest trojan :? moze skontaktuj sie z dbn'em i naswietl im sprawe bo ja nie wiem co moglbym zrobic :( ktos jeszcze z forum ma podobne "problemy" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Owmordejeza ! Toz to ktos ze Starego Chorzowa chyba ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Widze tam IP 10.202.42.39, nie wiem czy to przypadek ale ja mam takie samo w sieci lokalnej, ale jestem za NATem, więc do neta mam inne........ Jakby co to nie ja :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Widze tam IP 10.202.42.39, nie wiem czy to przypadek ale ja mam takie samo w sieci lokalnej, ale jestem za NATem, więc do neta mam inne........ Jakby co to nie ja :D :D :D Ja widze tam inne IP, w dodatku moje po sieci lokalnej i w tej chwili uważam że to zdjęcie jest spreparowane tak żeby wyświetlało IP tego który je ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Czekaj czekaj... 212.244.48.53 - ip mojej sieci libiaz2.aries.com.pl - host mojej sieci Jak jakieś szczegóły to GG:3164521 PS.To na pewno nie ja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hehe dobre :) ... *.png ... ;) :lol: :lol: :lol: sie usmialem... Gratuluje pomyslu ;) sam zrobiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Widze tam IP 10.202.42.39, nie wiem czy to przypadek ale ja mam takie samo w sieci lokalnej, ale jestem za NATem, więc do neta mam inne........ Jakby co to nie ja :D :D :D Ja widze tam inne IP, w dodatku moje po sieci lokalnej i w tej chwili uważam że to zdjęcie jest spreparowane tak żeby wyświetlało IP tego który je ogląda. :o dokladnie - bardzo smieszne panie phranzee :? gratuluje "pomyslu" :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no pewnie ja widze 217............. gosciu sie postaral zeby nas troche pomeczyc hahahah dobrze glowkuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hehe wlasnie tak patrze i czytam :) sami hakierzy ;) by sie na forum poznajdywali :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 sgj, Grucela ... musieliscie ? :wink: Pawel_k peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To z mojego DNSa !!!! Ciekawe :) :lol: DOBRE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Tyu właśnie - przecież ...... no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 sgj, Grucela ... musieliscie ? :wink: Pawel_k peace :) sorry ale nie moglem sie powstrzymac ... dawno sie tak nie usmialem :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zajebiste... szkoda ze mam modem, a nie lana, bo wtedy moze bym uwierzyl ze ktos sie bawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Grucela: tak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Widze tam IP 10.202.42.39, nie wiem czy to przypadek ale ja mam takie samo w sieci lokalnej, ale jestem za NATem, więc do neta mam inne........ Jakby co to nie ja :D :D :D Ja widze tam inne IP, w dodatku moje po sieci lokalnej i w tej chwili uważam że to zdjęcie jest spreparowane tak żeby wyświetlało IP tego który je ogląda. BINGO - ja odrazu na to wpadlem po przeczytaniu 2 postow pod zdjeciem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 heheheh no normalnie az sie wystraszylem niezle to wykombinowales hehehehe :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hehe a bo dowiesz sie kogo to jest ip ;) ZNaczy kto to robi dokładnie itp Moja siec ma podobny adres lecz koncowka 109 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hehe a bo dowiesz sie kogo to jest ip ;) ZNaczy kto to robi dokładnie itp Moja siec ma podobny adres lecz koncowka 109 ;) Nie czytales calego topicu :?: :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Widze tam IP 10.202.42.39, nie wiem czy to przypadek ale ja mam takie samo w sieci lokalnej, ale jestem za NATem, więc do neta mam inne........ Jakby co to nie ja :D :D :D Ja widze tam inne IP, w dodatku moje po sieci lokalnej i w tej chwili uważam że to zdjęcie jest spreparowane tak żeby wyświetlało IP tego który je ogląda. Nie do konca, moje sie nie calkiem zgadza 8O ale fuckt, ze zaplon mam opozniony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 :shock: o qfa, ale stracha miałem :shock: czytam czytam, moje IP ?????????????przecież się nigdzue nie łączyłem , czytam dalej DNS - zgadza się, myśle o kfa, ma mnie ://////// :lol: :lol: :lol: ale spox trochę to przekombinowane było, muszę przyznać, doprawdy LOL, fajnie to wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 juz myslalem ze jakis koles z mojego lana cos kombinuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hehehe teraz widze moje ip - dobre !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no to tylko czekac az ktos ci naprawde zhackuje kompa. Na nasza pomoc juz nie licz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Huh qwa... a juz mylaem... boze mialem serce przelyku... nie pacze na screna tylko czytam posty i widze Sida jak o ariesie mowi a ze jestem z okolic (Trzebinia to wiem co to Aries;)) i patrze co to za ip, patrze a tam moj, szybko patrze na tcpip cza aby napewno moj i cholera moj... czytam dalej i...uchhh ktos se jaja robi... Swietny kawal podziwiam pomyslowosc... szkoda ze ten post nie powstal 1 kwietnia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no to tylko czekac az ktos ci naprawde zhackuje kompa. Na nasza pomoc juz nie licz :?no chyba sie nie o'braziles ? :wink: igrok: moze na 1. kwietnia cos sie wymysli :) tym, ktorym sie spodobalo: :D reszcie: :) pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 LOOOL :P dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 8O 8O co do uja u Ciebie widnieje moje ip... ale w morde jeza skad sie tam wzielo? chyba ze to ktos z mojego LAN'u.. chociaz to sa raczej osoby powazne i pracujace a nie jakies bachory :roll: hmmmmmmmmmmmmm moze masz jakies dane z jakiego portu to idzie? albo cos?.... bo wiez mi... niemial bym zadnego interesu w pingowaniu Ciebie. chociaz z drugiej strony... to czemu w IP 9 i 6 sa tak blisko siebie? przesuwales? bo moze ktos chce mnie wkopac :x :evil: :?: UPdate: bueheheheh... dobre.. tak to jest jak sie nie czyta all postow :lol: az uwiezylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 8O 8O co do uja u Ciebie widnieje moje ip... ale w morde jeza skad sie tam wzielo? chyba ze to ktos z mojego LAN'u.. chociaz to sa raczej osoby powazne i pracujace a nie jakies bachory :roll: hmmmmmmmmmmmmm moze masz jakies dane z jakiego portu to idzie? albo cos?.... bo wiez mi... niemial bym zadnego interesu w pingowaniu Ciebie. chociaz z drugiej strony... to czemu w IP 9 i 6 sa tak blisko siebie? przesuwales? bo moze ktos chce mnie wkopac :x :evil: :?: kurde, no trzeba to bedzie blizej sprawdzic.... a porty to tak 1-1000 :) moze jednak ktos z Twojej sieci... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...