GoLo Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ^^ Update ^^^ :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 KUrna teraz moje na obrazku :lol: DObre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 witam, od kilku dni ktos mnie skanuje, pinguje. podejzewam ze to ktos z forum... zamieszczam screena: ip jest podane, swoje zamazalem. pozdrawiam Ja mam takie IP za natem, dziesią się u mnie bardzo dziwne rzeczy na logach mam mniej więcej to samo tyle że z IP 192.168.1.1. Od 22 do 23 mam kilkadziesiąt alertów. Jak by tego było mało to admin do mnie dzwoni i mnie opierdala ze ludzim portu skamuje i hasła na gg zmneiniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no to tylko czekac az ktos ci naprawde zhackuje kompa. Na nasza pomoc juz nie licz :?no chyba sie nie o'braziles ? :wink: igrok: moze na 1. kwietnia cos sie wymysli :) tym, ktorym sie spodobalo: :D reszcie: :) pozdrawiam :wink: jasne ze sie nie obrazilem :) na zartach sie nie znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 (...) Ja mam takie IP za natem, dziesią się u mnie bardzo dziwne rzeczy na logach mam mniej więcej to samo tyle że z IP 192.168.1.1. Od 22 do 23 mam kilkadziesiąt alertów. Jak by tego było mało to admin do mnie dzwoni i mnie opierdala ze ludzim portu skamuje i hasła na gg zmneiniam. moze masz u siebie jakiegos trojana albo twoj zone alarm robi krzaczki w sieci osiedlowej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 heh dobre juz myslalem ze to przez przypadek ja :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Hehehe :) Fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hehe zaje.biste :))) a juz chcialem na priva walic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Kurde załapałem szybko :D Pomimo, że mam 2 ip. A tego do www używam od miecha i tylko do www. żadnych serwerów. Więc mogłem nie pamiętać :twisted: :twisted: :twisted: Niezły żart !!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Dobre, dobre... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Nie moj IP-k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hmmmm fajne fajne tylko ze ja widze ip swojego sdi a nie swojego kompa ale fajne podoba mi sie sam sie zastanawialem na poczatku moje ip hmmm to pewnie piotek zaraz mu [gluteus maximus] nakopie a tu taki lol hehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 gratuluję pomysłu. Takiego posta jeszcze nie spotkałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A wiecie, że andes IP 10.X.X.X czyli zaczynający się od liczby 10 jest adresem NIEPUBLICZNYM w klasie adresów "A"?? Tak adres moż mieć wiele osób!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 witam, od kilku dni ktos mnie skanuje, pinguje. podejzewam ze to ktos z forum... zamieszczam screena: ip jest podane, swoje zamazalem. pozdrawiam To ip w entry detail jest Moje 8O 8O 8O domena now acc pl 15 tez moja, umnie w sieci jest troche osob, ja z qmplem adminujemy, wiem tylko ze z calej sieci tylko ja na forum Tweaka jestem,ale przeprowadze dochodzenie. Osobiscie mogew Cie zapewnic ze nieskanowalem ani niepingowalem twojego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 (...) To ip w entry detail jest Moje 8O 8O 8O domena now acc pl 15 tez moja, umnie w sieci jest troche osob, ja z qmplem adminujemy, wiem tylko ze z calej sieci tylko ja na forum Tweaka jestem,ale przeprowadze dochodzenie. Osobiscie mogew Cie zapewnic ze nieskanowalem ani niepingowalem twojego komputera RS PRECZYTAJ CALY TOPIC :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Czytałem, ale to Jest Moje zewnętrzen IP i Moja domena, mozna si espotkac na ircu to zoabczycie, czesto pingujwe sowjego kompa z uczelni zeby sprawdzic czy syko ok .... mialem w sieci takiego kolesia co sie jaral jakimis pingerami, czy floodami, ale wyrwałem chwasta... niefiem co jest z tym...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Czytałem, ale to Jest Moje zewnętrzen IP i Moja domena, mozna si espotkac na ircu to zoabczycie, czesto pingujwe sowjego kompa z uczelni zeby sprawdzic czy syko ok .... mialem w sieci takiego kolesia co sie jaral jakimis pingerami, czy floodami, ale wyrwałem chwasta... niefiem co jest z tym...... Nie wiem dlaczego, ale niektórym wyświetla własnie zewnętrzne IP. Mi na przykład wyświetla wewnetrzne po lanie a koledze z tej samej sieci wyswietla już zewnetrzne całej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jestem teraz na kanale #ekypa pod nickiem RS^, wpiszcie komende /dns rs^ i wyskoczy wam * Looking up pc15.now-acc.pl - * Resolved pc15.now-acc.pl to 212.160.161.15 i co ? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Heheh niezłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) co jaks ie robi ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) co jaks ie robi ?:) taki obrazek co będzie pokazywał ip tego co to w danym momencie ogląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) co jaks ie robi ?:) taki obrazek co będzie pokazywał ip tego co to w danym momencie ogląda :)przykro mi ale eniwim zabardzo oco chodzi jezeli chodzi o tego screena co ktos wklejał to to jest okno Firewalla, taki program zabezpeiczajacy (sorka jakbys to wiedzial :D ), i a ip i domene kogos z irca mozna sprawdzic komendą /dns [/i]nick To Twoja fotka w awarcie, czy to tego manego co grał Dom'a w szybkich i wsciekłych ? 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) co jaks ie robi ?:) taki obrazek co będzie pokazywał ip tego co to w danym momencie ogląda :)przykro mi ale eniwim zabardzo oco chodzi jezeli chodzi o tego screena co ktos wklejał to to jest okno Firewalla, taki program zabezpeiczajacy (sorka jakbys to wiedzial :D ), i a ip i domene kogos z irca mozna sprawdzic komendą /dns [/i]nick To Twoja fotka w awarcie, czy to tego manego co grał Dom'a w szybkich i wsciekłych ? 8) :wink: thx, chodziło mi właśnie o tą komendę :) Jeśli chodzi o fotkę, jest to fotka Dom'a z Szybcy i ściekli :) btw ta fotka u Ciebie w awarcie to Twoja czy tego kolesia co grał Neo w Matrixie :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) możesz zdradzić jak sę takie coś robi? 8) co jaks ie robi ?:) taki obrazek co będzie pokazywał ip tego co to w danym momencie ogląda :)przykro mi ale eniwim zabardzo oco chodzi jezeli chodzi o tego screena co ktos wklejał to to jest okno Firewalla, taki program zabezpeiczajacy (sorka jakbys to wiedzial :D ), i a ip i domene kogos z irca mozna sprawdzic komendą /dns [/i]nick To Twoja fotka w awarcie, czy to tego manego co grał Dom'a w szybkich i wsciekłych ? 8) :wink: thx, chodziło mi właśnie o tą komendę :) Jeśli chodzi o fotkę, jest to fotka Dom'a z Szybcy i ściekli :) btw ta fotka u Ciebie w awarcie to Twoja czy tego kolesia co grał Neo w Matrixie :?: 8) Mam takeisame okularki jak Neo i włosy też :P 8) DObra, wracajac do tematu, to co z tym firewallem dalej ktos z mojego ip coś Ci robi ?? Niemasz moze zadnwego serwera odpalonego?, to sie zdaza o konkretnych godzinach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Kurde DOBRE LOL :lol: Napoczatku juz myslalem ze znowu mi ktos syfu narobi :) Juz byl K-line na irca za goscia z mojej sieci ale po 3 postach sie domyslilem :D Jeszcze raz LOOOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 RS, TY LOLU :lol: :lol: :lol: (no offence) TEN POST TO JEDEN WIELKI ŻART. TEN OBRAZEK POKAZUJE IP TEGO, KTÓRY GO WŁAŚNIE OGLĄDA. U mnie widnieje 127.0.0.1 (dummy net),, więc nie mów, że czytałeś temat od początku, do końca :D:D:D Pitbull82 pytał o to właśnie, jak taki obrazek się robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zeby zrobic taki obrazek wystarczy server z php i biblioteka cg i trzeba jeszcze ustawic zeby parser php parsowal tez pliki *.png. No i oczywiscie trza napisac skrypcik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 To ja :lol: Ale widziałem już kiedys coś takiego na forumelektrody ale to ze screenem z ZA jest spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...