dziemit Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Cześć Mam małe pytanie, który zasilacz lepiej wybrać ? Płyta główna Asus Maximus VI Extreme i karta graficzna ASUS GeForce GTX 780 Direct CU II OC ( jak się pojawi na rynku). Nie ukrywm że wszystko będzie chciał kręcić. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Dziemit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Zasilacz o wiele za mocny do sprzętu .Podane PSU 850W spokojnie by dały radę z GTX780 SLI+OC . Kup jakąś dobrą 650W . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 tak też myślałem, ale w późniejszym czasie chciałbym wsadzić jeszcze jednego GTX-a i chłodzenie wodne, więc dlatego taki zapas energii ( w sumie obawiam się że może też być za mało ), czy może kupić teraz słabszą 650-siątkę a później dokupić drugi zasilacz aby podłączyć kartę i wodne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat1166 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 U mnie 650-tka radzi sobie z naprawdę mocną grafiką i podkręconym prockiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 dla jednej jednej karty to jak najbardziej sama 650-siątka w zupełności wystarczy, tylko planuję, jak wcześniej wspomniałem wsadzić drugiego GTX-a, wodne i się zastanawiam nad opcją mocniejszego zasilacza już na zaś, albo słabszego na razie i później dokupieniu drugiego. Co do miejsca na 2 zasilacze to będę miał spokojnie bo obudowa to stół Dimastech-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...