montino Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Polecilibyście coś fajnego do poczytania na tablecie? Przydałyby mi się jakieś męskie magazyny żeby się czymś zająć w czasie podróży :) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loocker Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Na tablet ja znam tylko taki magazyn jak Mannish. Nawet spoko gazetka, czas szybko leci przy jej czytaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja aplikację Newsweek zainstalowałem i było co poczytać w podróży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montino Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 a te magazyny co polecacie są darmowe? O mannishu szczerze mówiąc nie słyszałem. Jakiego typu to gazeta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loocker Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Mannish to taka bardziej lifestylowa gazeta. Są tam różne patenty, artykuły o sporcie, motoryzacji, modzie, kobietach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montino Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Mannish to taka bardziej lifestylowa gazeta. Są tam różne patenty, artykuły o sporcie, motoryzacji, modzie, kobietach itp. A skąd go można w ogóle ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loocker Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 z google play https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mannish.magazyn.tableti app storehttps://itunes.apple.com/pl/app/id660450170?mt=8&affId=1860684 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog24 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mannish jest całkiem niezły ale najlepiej wybrać środek transportu w którym można podrózować razem z wi-fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sadaleo Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 ale on wychodzi co miesiąc czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...