Szczutek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam mam zamiar kupić sobie nową myszkę bo moja aktualna mi się psuje. Zastanawiam się nad 2 myszkami 1.Mad Catz Cyborg R.A.T. 3 2.Logitech g300 mój budżet wynosi 150 zł Cyborga znalazłem za 149 z przesyłką Jeżeli polecacie inne myszki w tej cenie to proszę o podanie jej nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 ja polecam 1 dobre wykonanie jest bardzo lekka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Zerknij na Logitech G400,w tej kwocie kupisz tą myszkę. Myszka ta jest następcą modelu MX518. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczutek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 g400 nie podoba mi się. Zależy mi na tym aby to była myszka do gier i posiadała 2 klawisze obsługiwane kciukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...