Netiux Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Cześć mam do was pytanie zamierzam kupić komputer z gtx'em 780 OC tylko tutaj pada pytanie która wersjaczy czekać na Asusa GTX 780 DirectCU II albo wersję od EVGAsam patrzyłem głównie na Gigabyte GeForce GTX 780 OC GV-N780OC-3GB WINDFORCEdużo jest wersji tych kart więc mam do was pytanie jaka jest najlepsza 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Weź Sapphire... http://forum.purepc.pl/topic/352591-wszystko-o-geforce-gtx-780-770-760/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netiux Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) wybacz ale w tym temacie jest tak wszystko posrane że trudno się czegokolwiek dowiedzieć do tego tam nie ma wszystkich wersji tej karty i proszę o normalną odpowiedź a nie "Weź Sapphire..." która nawet nie współpracuje z nvidią więć ogarnij się chłopie zadałem normale pytanie to też takiej odpowiedzi oczekuję Edytowane 12 Lipca 2013 przez Netiux 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...