david911 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam Jak uaktywnić opcję sortowania folderów bez autorozmieszczenia? Interesuje mnie autodopasowanie do siatki, ale bez automatycznego ustawiania ich kolejności. Chciałbym kolejność folderów układać wg. własnych upodobań poprzez chwycenie folderu i przesunięcie go na miejsce innego. Jak to uaktywnić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Jeśli dobrze rozumiem to PPM na pulpicie, menu View i wyłączyć auto-arrange? Ekstremalniejsza opcja jest tutaj ale nie mam pojęcia czy to działa, na pulpicie mam całe cztery ikony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie do konca opisałem problem. Chodzi mi o sys. Win7 i sortowanie folderów czy jakichkolwiek plików w folderze. Na pulpice bezproblemowo przesuwam sobie ikonki w dowolne miejsca, ale w folderze już nie. Kolejność jest narzucana od góry, a chciałbym, żebym mógł ją samemu wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...